Go Back
+ servings

Bruschetta med tomat og avocado

Samlet tid: 15 minutter
Antal: 8 stk
Udskriv

Ingredienser

  • 250 gr små tomater (gerne i forskellige farver)
  • 2 modne avcadoer
  • 2 spsk citronsaft
  • 8 skv flute (fx ciabatta)
  • salt
  • frisk basilikum

Sådan gør du

  • Læg tomaterne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem ved 200 °C (varmluft) i ca 5 minutter.
  • Halver avocadoerne, fjern stenene og udhul kødet med en ske.
  • Mos avocadokødet med en gaffel i en skål og smag til med citronsaft og salt.
  • Rist brødskiverne på brødristeren eller i ovnen.
  • Anret avocadocremen ovenpå brødskiverne og læg de bagte tomater på toppen.
  • Pynt med frisk basilikum og et drys flagesalt og server.
  • Bruschetta skal helst serveres umiddelbart efter de er lavet. Ellers kan man risikere, at avocadocremen bliver brun og brødet koldt og sejt.