Go Back
+ servings

Jordbærkage (nem opskrift)

Samlet tid: 10 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Anne-Kathrine Schelde
Udskriv

Ingredienser

  • 1 mazarinkage
  • ½ brev vanilje cremepulver (ca 40 gr)
  • ½ tsk vaniljesukker
  • 2 dl mælk
  • dl piskefløde
  • friske jordbær (ca 200-300 gr)

Sådan gør du

  • Pak mazarinkagen ud og læg den på et fad.
  • Kom cremepulver og vaniljesukker i en skål og pisk det sammen med mælk efter anvisning på pakken.
  • Pisk fløden til blødt skum og vend vaniljecreme og flødeskum sammen til en luftig flødecreme, som fordeles på mazarinkagen.
  • Nip jordbærrene og skær dem i halve. Placer de halve jordbær ovenpå kagen.
  • Lad jordbærkagen stå på køl indtil servering.

Noter

Jordbærkagen kan sagtens laves et par timer før den skal serveres, men den er bedst samme dag, som den er lavet.