Go Back
+ servings

Grillede nektariner

Samlet tid: 15 minutter
Antal: 12 stk
Forfatter: Anne-Kathrine Schelde
Udskriv

Ingredienser

  • 6 skv lufttørret skinke (fx serrano eller parma)
  • 3 nektariner
  • frisk basilikum

Sådan gør du

  • Halver nektarinerne, fjern stenen og skær frugterne i kvarte. Er nektarinerne ikke helt modne, kan det være nemmere at skære frugten fri af stenen.
  • Del hver skive skinke i halve på langs og vikl ½ skv om hvert stykke nektarin.
  • Grill nektarinerne et par minutter på hver side, til skinken lige netop tager farve og får fine grillstriber (en grillpande kan også bruges).
  • Anret nektarinerne på et fad og pynt med frisk basilikum.

Noter

Nektariner kan selvfølgelig udskiftes med ferskner. Prøv også at grille halve abrikoser eller ananas skåret i stave og viklet ind i lufttørret skinke.