Go Back
+ servings

Risalamande a la koldskål

Samlet tid: 10 minutter
Antal: 4 portioner
Forfatter: Anne-Kathrine Schelde
Udskriv

Ingredienser

  • 3 dl kold risengrød
  • ½ dl kærnemælk
  • ½ dl creme fraiche eller tykmælk
  • 2 spsk sukker
  • 2 tsk vaniljesukker (eller korn af 1 vaniljestang)
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 dl piskefløde
  • friske bær til servering

Sådan gør du

  • Rør risengrød sammen med kærnemælk, creme fraiche, sukker, vaniljesukker og citronsaft.
  • Pisk fløden til skum, vend den sammen med risengrøden og smag grøden til.
  • Anret koldskålsgrøden i 4 portionsglas og pynt med friske bær og evt. kokosflager, mandelsplitter eller lign.

Noter

I stedet for friske bær kan man servere koldskålsgrøden med jordbær- eller hindbærpuré. Kirsebærsauce er selvfølgelig også en mulighed.