Opløs gæren i mælken og tilsæt sukker, salt, kardemomme, hvedemel og blødt smør. Rør dejen let sammen, tilsæt smørret og ælt sammen til en blank og smidig dej.
Lad dejen hæve tildækket i ca 30 minutter.
Dejen kan også samles på en køkkenmaskine ved at komme alle ingredienserne i skålen og røre dejen sammen med dejkrogen.
Vend dejen ud på et melddrysset bord og rul den ud til et rektangel (ca 25 x 35 cm). Placer dejen i bunden af et ildfast fad eller bradepande (ca 25 x 35 cm) foret med bagepapir og lad dejen efterhæve i ca 30 minutter.
Imens kommes smør, brun farin, sirup og hvedemel i en gryde og smeltes ved svag varme. Remoncen skal ikke koge, bare røres sammen til det hele har en ensartet konsistens.
Prik små huller i dejen med fingerspidserne - jo flere fordybninger, des flere "lommer" med snask bliver der i den færdige kage. Fordel den lune remonce på toppen af kagen.
Bag kagen ved 200 °C (alm. ovnfunktion - ikke varmluft) på midterste ovnrille i ca 15-18 minutter, indtil den er fint hævet. Det gør ikke noget, at remoncen stadig er flydende - den sætter sig, når kagen afkøles.
Afkøl kagen på bageristen og server den gerne lun.