Go Back
+ servings

Kyllingenuggets

Samlet tid: 35 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Anne-Kathrine Schelde
Udskriv

Ingredienser

  • 500 gr kyllingebryst uden skind
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk sukker
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk hvidløgspulver (kan erstattes af 1 fed presset hvidløg)
  • 2 spsk olie
  • 2 dl pankorasp (alm. rasp kan også bruges)
  • olie til stegning

Sådan gør du

  • Skær kyllingebrysterne i mindre stykker på størrelse med nuggets.
  • Bland salt, sukker, paprika, hvidløg og olie og vend kyllingestykkerne i blandingen.
  • Hæld rasp i en tallerken og vend kyllingestykkerne i rasp. Vil raspen ikke hænge ved kyllingen, så kan man dyppe dem i mælk først. Jeg oplever nu ikke problemer.
  • Varm olien op i en gryde eller en pande og steg kyllingestykkerne i 2-3 minutter, til de er gyldne og gennemstegte. Pas på med at stege for mange kyllingestykker af gangen, så temperaturen på olien falder for meget.
  • Lad kyllingen afdryppe på lidt køkkenrulle og server de lune kyllingenuggets med en god dip.
  • Evt. tiloversblevne nuggets kan sagtens spises kolde eller genvarmes i ovnen.

Noter

Når kyllingen er færdigpaneret, kan den sagtens tåle at stå på køl i flere timer, så man kan sagtens forberede kyllingenuggets i god tid.