Go Back
+ servings

Pebermyntepastiller

Hviletid: 1 time
Samlet tid: 1 time 20 minutter
Antal: 70 stk
Forfatter: Anne-Kathrine Schelde
Udskriv

Ingredienser

  • 300 gr flormelis (måske skal der bruges lidt mere eller mindre)
  • 1 æggehvide (ca 35 gr - brug evt pasteuriseret)
  • 3 tsk pebermynte essens (eller efter smag)
  • chokoladeknapper eller smeltet chokolade til pynt

Sådan gør du

  • Flormelis og æggehvide røres sammen til en blank og klumpfri masse. 
  • Smag til med pebermynteessens. Tilsæt lidt ad gangen indtil smagen er tilpas.
  • Juster evt. konsistensen på pebermyntemassen med lidt ekstra flormelis. Den skal kunne trykkes ud af en sprøjtepose, men må ikke flyde for meget ud.
  • Kom pebermyntemassen i en sprøjtepose og sprøjt små, fine toppe på et stykke bagepapir.
  • Tryk en chokoladeknap ned i hver top eller lav en fordybning i toppen og pynt med lidt smeltet chokolade.
  • Lad pebermyntepastillerne tørre i ca. 60 minutter opbevar dem herefter i en lufttæt boks i køleskabet.

Noter

Man kan tilføje frugtfarve til pastillerne og lave fine julerøde, grønne eller blå pebermyntepastiller.