Halver græskaret og skrab kernerne ud. Skær græskarkødet i grove tern - der skal bruges ca 650 gr. Det er ikke nødvendigt at skrælle græskaret først.
Kom græskarstykkerne i en frysepose og tilsæt olie, paprika, salt og peber. Ryst posen grundigt, så olie og krydderier fordeles og bred det hele ud på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag græskarstykkerne i ovnen ved 200 °C (varmluft) i 15-20 minutter, indtil de er møre og bløde.
Opvarm olien i en gryde og sauter hvidløg og løg heri, til de bliver klare.
Rens peberfrugten for stok og frø og skær den i grove tern. Kom peberfrugtstykkerne i gryden og sauter et par minutter.
Kom de bagte græskarstykker i gryden og tilsæt bouillon. Bring gryden i kog og lad den koge igennem i et par minutter.
Blend suppen glat med en stavblender og tilsæt fløden.
Smag til med spidskommen, eddike, salt og peber og varm suppen igennem.
Server suppen rygende varm, evt med en klat creme fraiche og godt brød til.