Go Back
+ servings

Hotdogs med and

Samlet tid: 30 minutter
Antal: 6 stk
Forfatter: Anne-Kathrine Schelde
Udskriv

Ingredienser

Syltede rødløg

  • 1 dl eddike
  • 85 gr sukker
  • 1 tsk groft salt
  • 2 rødløg (skrællede og skåret i tynde skiver)

Sennepsmayonnaise

  • dl mayonnaise
  • 2 spsk sennep (gerne grovkornet sennep)
  • 1 nip sukker
  • salt og peber

Desuden

  • 300 gr stegt andekød (plukket i mindre stykker)
  • 1 tsk andefedt
  • 6 hotdog brød
  • 2 dl rødkål (evt. let opvarmet)
  • 1 bk karse

Sådan gør du

Syltede rødløg

  • Kom eddike, sukker og salt i en lille gryde og varm det op til sukkeret er smeltet. Det behøver ikke at komme i kog.
  • Tag gryden af varmen og kom løgringene i den lune eddike. Lad løgene trække i eddikelagen i ca 30 minutter men gerne længere. Rør rundt et par gange undervejs.

Sennepsmayonnaise

  • Hæld mayonnaise i en skål og tilsæt sennep efter smag. Smag til med sukker, salt og peber og stil mayo'en på køl, indtil den skal bruges.
  • Lun andekødet i mikrobølgeovnen eller i en lille gryde i lidt andefedt. Kødet skal ikke være brandvarmt men bare lige lunes.
  • Lun hotdogbrødene på en brødrister eller i ovnen. Smør dem med sennepsmayonnaise og fyld dem med andekød.
  • Top herefter op med rødkål og syltede rødløg og slut af med et drys karse. Server straks.

Noter

I stedet for at varme andekødet, kan man sagtens anrette de lune hotdogbrød med koldt andekød.