Go Back
+ servings

Glaseret hamburgerryg

Samlet tid: 20 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Anne-Kathrine Schelde
Udskriv

Ingredienser

  • 1 kogt hamburgerryg (ca 750-800 gr)
  • 50 gr sennep
  • 50 gr brun farin
  • 1 spsk rasp

Sådan gør du

  • Skær evt. urenheder af hamburgerryggen, så der kun er reelt kød tilbage og læg den i et ildfast fad.
  • Bland sennep, brun farin og rasp i en skål og fordel det på toppen af hamburgerryggen og ned ad siderne.
  • Sæt hamburgerryggen i en varm ovn, ca. 225 °C og gerne med grillfunktion, i 10-15 minutter indtil sukker-sennepsmassen er karamelliseret og hamburgerryggen er fint glaseret.
  • Skær hamburgerryggen i skiver og server med flødekartofler, grønlangkål, kålsalat eller lign.

Noter

Det sviner lidt og en del af karamellen løber fra hamburgerryggen ned i fadet, når den glaseres. Derfor kan man med fordel lægge et stykke bagepapir eller stanniol i bunden af det ildfaste fad, så rengøringen lettes.