Go Back
+ servings

Appelsindessert med makronfløde

Samlet tid: 15 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Anne-Kathrine Schelde
Udskriv

Ingredienser

  • 4 appelsiner
  • 2 dl piskefløde
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 20 makroner (knuste)
  • mørk chokolade (hakket)

Sådan gør du

  • Skær top og bund af appelsinerne og skær herefter skrællen og den hvide hinde af.
  • Skær appelsinerne i tynde skiver og placer dem i 4 portionsglas.
  • Pisk fløden til skum og tilsæt vaniljesukker og knuste makroner.
  • Fordel makronfløden ovenpå appelsinskiverne og drys med lidt hakket, mørk chokolade på toppen.
  • Opbevar appelsindesserterne på køl indtil servering.

Noter

Bryder man sig om det, kan man tilsætte 1-2 spsk grand marnier til flødeskummet. Man kan desuden vende grofthakket chokolade i flødeskummet sammen med makronerne.