Go Back
+ servings

Tzatziki med feta og hvidløg

Samlet tid: 15 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Anne-Kathrine Schelde
Udskriv

Ingredienser

  • 1 agurk
  • 200 gr creme fraiche eller græsk yoghurt
  • 100 gr fetaost (salatost)
  • 1-2 fed hvidløg (pressede)
  • salt

Sådan gør du

  • Riv agurken groft, kom den i en finmasket sigte og drys salt over. Placer sigten i en skål og lad agurken afdryppe i ca 30 minutter.
  • Kom creme fraiche eller græsk yoghurt og feta i en skål og mos det sammen med en gaffel.
  • Knug det sidste vand ud af den revne agurk og bland den i fetacremen.
  • Tilsæt presset hvidløg og smag til med salt.
  • Lad tzatzikien trække på køl til servering.

Noter

Bryder man sig ikke om feta, så kan man sagtens nøjes med at lave tzatziki på agurk, creme fraiche, hvidløg og salt.