Go Back
+ servings

Avocado med rejer

Samlet tid: 10 minutter
Antal: 4 personer
Udskriv

Ingredienser

  • 4 modne avocadoer
  • 200 gr rejer
  • citronsaft

Dressing

  • dl cremefraiche (eller lign. syrnet mælkeprodukt)
  • 1 spsk ketchup
  • 1 spsk sød chilisauce
  • ½ tsk paprika
  • salt og peber
  • frisk dild til pynt

Sådan gør du

  • Halver avocadoerne, fjern stenene og dryp det grønne frugtkød med citronsaft, så det ikke bliver brunt.
  • Læg de halve avocadoer på 4 tallerkener og fordel rejerne ovenpå.
  • Rør creme fraiche, ketchup, sød chilisauce og paprika sammen og smag til med salt og peber.
  • Fordel lidt dressing ovenpå rejerne og server resten ved siden af i en skål.
  • Pynt avocadoerne med frisk dild.
  • Server avocadoer og rejer med lunt flute ved siden af.

Noter