Go Back
+ servings

Hønsesalat med asparges

Samlet tid: 20 minutter
Antal: 4 personer
Udskriv

Ingredienser

  • 350 gr kogt hønse- eller kyllingekød (lidt mere eller mindre betyder intet)
  • 1 glas aspargessnitter (afdryppede)
  • 1 spsk smør
  • 150 gr champignons (rensede og skiveskårne)
  • dl creme fraiche
  • 2 spsk mayonnaise
  • 1 tsk sennep (kan udelades)
  • 1 tsk citronsaft
  • 1 nip sukker
  • salt og peber

Desuden

  • sprødstegt bacon, karse og små tomater til pynt

Sådan gør du

  • Pluk kyllingen i mundrette bider og kom kylling og asparges i en skål.
  • Varm smørret op på en pande og steg champignons på panden, til de bliver lysebrune. Lad svampene køle let af og bland dem med kylling og asparges – hold evt. lidt svampe tilbage til pynt.
  • Rør dressingen sammen af creme fraiche, mayonnaise, sennep, citronsaft, sukker, salt og peber og smag til.
  • Vend dressingen i kyllingefyldet og rør rundt så dressingen fordeles.
  • Anret salaten i en fin skål og pynt evt. med stegt bacon, karse, små halve tomater, og lidt stegte champignons på toppen.
  • Server med brød.