Go Back
+ servings

Iceblend

Samlet tid: 10 minutter
Antal: 2 glas
Forfatter: Anne-Kathrine Schelde
Udskriv

Ingredienser

  • 400 gr god vaniljeis
  • 3 dl kold mælk
  • 10 isterninger
  • karamel- eller chokoladesauce
  • evt. flødeskum til servering

Sådan gør du

  • Kom vaniljeis, mælk og isterninger i en kande eller skål med høje kanter.
  • Sæt en stavblender i kanden og blend til en cremet iceblend. Man kan også bruge en kraftig, almindelig blender.
  • Dryp karamel- eller chokoladesauce op ad siderne af 2 høje glas. Hæld derefter iceblend i glassene.
  • Pynt evt. med flødeskum og lidt ekstra karamel- eller chokoladesauce på toppen. Server med sugerør eller lange skeer.

Noter

I stedet for karamel- eller chokoladesauce kan man bruge jordbærsauce eller frugt sirup. Man kan også røre en lille espresso eller en skefuld instant kaffe i sin iceblend, hvis man gerne vil have kaffesmag.