Go Back
+ servings

Græske nachos

Samlet tid: 15 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Anne-Kathrine Schelde
Udskriv

Ingredienser

  • 200 gr tortillachips med salt
  • 200 gr cherrytomater
  • ½ agurk
  • ½ peberfrugt
  • 1 rødløg (skrællet og finthakket)
  • 100 gr fetaost (salat ost)
  • 1 dl græsk yoghurt (eller creme fraiche)
  • oliven (kan udelades)
  • evt. friskhakket persille

Sådan gør du

  • Bred tortillachips ud på et fad. De kan evt. først lunes let i ovnen eller mikroovnen.
  • Klargør grønsagerne - skær tomaterne i halve eller kvarte. Skær agurk og peberfrugt i små tern. Skræl løget og hak det fint.
  • Fordel grønsagerne ovenpå tortillachipsene og smuldr fetaen ovenpå.
  • Fordel græsk yoghurt i små klatter og pynt med oliven og evt. friskhakket persille på toppen
  • Server straks.

Noter

Vil man have ekstra snaskede nachos kan man lave traditionelle nachos med smeltes ost og herefter komme tomater, agurk, peberfrugt, rødløg, feta, creme fraiche og oliven på toppen.