Go Back
+ servings
Jordbærkoldskål

Jordbærkoldskål

Samlet tid: 10 minutter
Antal: 4 personer
Udskriv

Ingredienser

  • ½ liter yoghurt med jordbær
  • 2 tsk vaniljesukker (eller ½-1 tsk vaniljepulver)
  • 3-4 spsk sukker (eller efter smag)
  • ½ liter kærnemælk
  • friske jordbær og kammerjunkere til servering

Sådan gør du

  • Hæld jordbæryoghurt i en skål.
  • Tilsæt vanilje og sukker og rør rundt med et piskeris til sukkeret er nogenlunde opløst.
  • Tilsæt kærnemælk og pisk sammen til en lækker og cremet koldskål.
  • Smag evt. koldskålen til med ekstra sukker eller vanilje og opbevar den på køl indtil servering.
  • Server koldskålen med friske jordbær og kammerjunkere.

Noter

Kom evt. også friske jordbær skåret i kvarte i skålen med koldskål. Jordbærsaften trænger ud i koldskålen og gør den ekstra lækker.