Go Back
+ servings
Spidskålssalat

Spidskålssalat

Samlet tid: 15 minutter
Antal: 4 personer
Udskriv

Ingredienser

  • 1 lille spidskål (eller ½ stort)
  • 2 avocadoer
  • 200 gr edamamebønner (bælgede)
  • 100 gr feta (salatost)
  • 100 gr blåbær
  • saltede cashewnødder (kan udelades/erstattes af andre nødder)

Sådan gør du

  • Fjern evt. de yderste, grove dækblade fra spidskålen. Halver kålen, fjern stokken og skær den i helt tynde strimler.
  • Halver avocadoerne, fjern sten og skræl og skær dem i mundrette stykker.
  • Kom spidskål, avocado og edamamebønner i en skål og vend let rundt.
  • Smuldr feta på toppen af salaten og pynt med friske blåbær og saltede cashewnødder.
  • Opbevar salaten på køl indtil servering.