Go Back
+ servings
Madplan til uge 36

Mexicansk lasagne

Bagetid: 30 minutter
Samlet tid: 45 minutter
Antal: 4 personer
Udskriv

Ingredienser

  • 2 spsk olie
  • 2 løg (hakkede)
  • 2 fed hvidløg (finthakkede)
  • 800 gr hakket oksekød
  • 2 breve taco spicemix
  • dl vand
  • 2 gl tacosauce (valgfri styrke)
  • 1 pk tortillapandekager (ca 6 stk)
  • 200 gr revet ost
  • 1 iceberg (skåret i tynde strimler)
  • 1 agurk (skåret i skiver)
  • 1 ds majs
  • 100 gr cherrytomater (halverede)
  • cremefraiche dressing (eller cremefraiche)

Sådan gør du

  • Opvarm olien i en gryde og sauter løg og hvidløg heri til de bliver klare.
  • Tilsæt hakket oksekød og brun det godt. Kom herefter taco spicemix og vand i gryden og bring den i kog.
  • Lad gryden simre i ca 5 minutter, tilsæt herefter tacosauce til gryden og tag den af varmen.
  • Klip tortillapandekagerne ud i kvarte. Det er nemmest at arbejde med kvarte, hvis man laver lasagnen i et firkantet fad. Fordel lidt kødsauce i bunden af fadet, derefter revet ost og så pandekagestykker. Gentag indtil det hele er brugt og slut med et lag revet ost på toppen.
  • Bag lasagnen ved 200 °C (varmluft) i ca. 30 minutter, indtil osten er gylden og smeltet.
  • Pynt den varme lasagne med salat og dryp evt. lidt creme fraiche dressing øverst. Server straks.