Go Back
+ servings
Millionbøf

Millionbøf

Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 personer
Udskriv

Ingredienser

  • 2 spsk olie
  • 2 løg (hakkede)
  • 2 fed hvidløg (hakkede)
  • 500 gr hakket oksekød
  • 2 spsk hvedemel
  • 2 tsk tørret timian
  • 3-5 laurbærblade
  • 3 dl oksebouillon (evt. vand + bouillonterning)
  • evt. saucekulør
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Opvarm olien i en gryde og sauter løg og hvidløg heri, til de bliver klare.
  • Tilsæt hakket oksekød og brun det godt af.
  • Kom hvedemel og timian i gryden og rør det sammen med kødet. Tilsæt herefter laurbærblade og bouillon og bring gryden i kog.
  • Lad millionbøffen simre under låg i ca 15 minutter. Rør rundt et par gange undervejs.
  • Tilsæt kulør til farven på millionbøffer er som ønsket og smag til med salt og peber.
  • Server med kartoffelmos og evt. rødbeder eller agurkesalat.