Go Back
+ servings
Kartoffelsalat med tomater og mozzarella og rødløg i en skål.

Kartoffelsalat med tomater

Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 personer
Udskriv

Ingredienser

  • 600 gr små kartofler (kogte og afkølede)
  • 500 gr cherrytomater (halverede)
  • 2 rødløg (skrællede og skåret i tynde både)
  • 2 kugler frisk mozzarella

Vinaigrette

  • 3 spsk olivenolie
  • 1 spsk hvidvindseddike
  • 1-2 spsk sennep (evt sød sennep)
  • 1 tsk honning (eller sukker)
  • salt og peber
  • frisk basilikum til pynt

Sådan gør du

  • Halver kartoflerne og kom dem i en skål sammen med halve cherrytomater og rødløg i både.
  • Knug vandet af mozzarellaen, pluk eller skær den i mindre stykker og kom den i kartoffelsalaten.
  • Rør olivenolie, eddike, sennep og honning sammen til en cremet dressing. Smag til med salt og peber.
  • Vend dressingen i kartoffelsalaten og pynt med frisk basilikum på toppen.
  • Lad kartoffelsalaten trække på køl indtil servering.