Go Back
+ servings
Bagte pærer med honning og mandler

Pærer (bagte) med honning

Bagetid: 10 minutter
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 4 personer
Udskriv

Ingredienser

  • 4 modne pærer
  • ½ dl flydende honning
  • mandelflager
  • evt flormelis til pynt

Sådan gør du

  • Skræl evt. pærerne hvis skrællen er tyk og let bitter.
  • Halver pærerne og fjern evt kernehuset med en kartoffelskræller.
  • Læg de halve pærer på en bageplade beklædt med bagepapir med snitfladen opad.
  • Dryp pærerne med flydende honning og drys med mandelflager.
  • Bag pærerne ved 200 °C (varmluft) i 10-15 minutter, indtil pærerne er møre og mandlerne let gyldne og ristede.
  • Server de lune pærer med flødeskum, is eller creme fraiche rørt med lidt vanilje.