Go Back
+ servings
Banoffee pie med bananer og karamel i glas

Banoffee pie i glas

Samlet tid: 15 minutter
Antal: 4 personer
Udskriv

Ingredienser

  • 150 gr kiks (fx digestive)
  • dl dulce de leche karamelsauce (gerne hjemmelavet dulce de leche)
  • 2 bananer (skrællede og skåret i skiver)
  • dl piskefløde
  • evt grofthakket daim til pynt

Sådan gør du

  • Kom kiksene i en frysepose og knus dem groft vha en kagerulle eller en kødhammer. Man kan også bruge en foodprocessor eller minihakker.
  • Hæld de knuste kiks i bunden af 4 portionsglas.
  • Fordel karamelsauce og bananskiver ovenpå kiksene.
  • Pisk fløden til skum og læg en klat ovenpå hver dessert.
  • Pynt med grofthakket daim og opbevar på køl indtil servering. Man kan sagtens samle desserten 3-4 timer i forvejen.