Go Back
+ servings
Kogt hamburgerryg

Hamburgerryg (kogt)

Koge- og hviletid: 1 time 10 minutter
Samlet tid: 1 time 20 minutter
Antal: 4 personer
Udskriv

Ingredienser

  • 1 kg hamburgerryg
  • 3 laurbærblade
  • 1 tsk hele peberkorn
  • vand

Sådan gør du

  • Fjern net eller plastik fra hamburgerryggen og læg den i en stor gryde.
  • Tilsæt laurbærblade og peberkorn og hæld vand på, til hamburgerryggen er dækket.
  • Bring gryden i kog og lad hamburgerryggen koge under låg ved svag varme i ca 45 minutter. Kogetiden starter, når gryden er kommet i kog, og gryden skal ikke bulderkoge, men kogningen må heller ikke stoppe helt.
  • Efter 45 minutter tages gryden af varmen og hamburgerryggen trækker i kogevandet i ca 20 minutter.
  • Tag hamburgerryggen op og skær den i skiver. Server med eksempelvis grønlangkål eller flødekartofler og sennep.