Go Back
+ servings
Tortillatærte med kylling og porrer

Tortillatærte med kylling og porrer

Bagetid: 25 minutter
Samlet tid: 40 minutter
Antal: 4 personer
Udskriv

Ingredienser

  • 4 stk tortillapandekager (alm. eller fuldkorn)
  • 3 stk porrer (4 stk små porrer)
  • 2 stk stegt eller kogt kyllingebryst
  • 8 æg
  • 3 dl mælk (kan erstattes af creme fraiche eller fløde)
  • 100 gr små tomater (kan udelades)
  • 100 gr revet ost
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Placer tortillapandekagerne i 4 runde, ildfaste fade med høje kanter.
  • Skyl og rens porrerne og skær dem i tynde ringe.
  • Skær kyllingen i strimler eller mundrette tern.
  • Halver de små tomater.
  • Fordel porrer og kylling i de 4 tortillabunde og slut med tomaterne.
  • Pisk æg og mælk sammen med salt og peber og fordel blandingen i tortillatærterne. Drys med revet ost på toppen.
  • Bag tærterne ved 180 °C (varmluft) i 25-30 minutter, indtil æggemassen har sat sig. Der må gerne være lidt overskudsvæde fra grøntsagerne, men selvfølgelig ikke rå æggemasse.
  • Server tortillatærterne med salat til og evt. lidt friske krydderurter på toppen.
  • Bliver der rester, så kan man sagtens gemme tortillatærten i 2-3 dage på køl. Den kan også fryses.