Go Back
+ servings
Kanariske saltkartofler

Saltkartofler (papas arrugadas)

Samlet tid: 20 minutter
Antal: 4 personer (tilbehør)
Udskriv

Ingredienser

  • 600 gr små kartofler med skræl
  • dl salt
  • ½ liter vand

Sådan gør du

  • Skyl kartoflerne og kom dem i en gryde. Gryden skal væres stor nok til, at kartoflerne kan dækkes nogenlunde af vandet.
  • Tilsæt salt og vand til gryden og bring gryden i kog. Lad kartoflerne koge i 10-15 minutter, indtil de er møre.
  • Hæld vandet fra kartoflerne. Stil gryden tilbage på den varme kogeplade og damp kartoflerne tørre, så saltet samler sig om kartoflerne og de bliver hvide og let rynkede. Ryst evt. gryden et par gange.
  • Server saltkartoflerne varme eller kolde med mojo (rød peberfrugtsauce).