Go Back
+ servings
Kartoffelmad med røget makrel, radiser og purløg

Kartoffelmad med røget makrel

Samlet tid: 10 minutter
Antal: 4 stk
Udskriv

Ingredienser

  • 4 skv rugbrød
  • salatblade
  • 8 stk kogte kartofler (afkølede og skåret i skiver)
  • 1 røget makrel
  • 4 spsk mayonnaise
  • 4 radiser (skåret i tynde skiver)
  • 1 bdt purløg

Sådan gør du

  • Læg rugbrødsskiverne på 4 tallerkener og fordel salatblade og kartoffelskiver ovenpå. Jeg smører som regel ikke rugbrødet, men det bestemmer man jo selv.
  • Fjern skindet på makrellen og skær kødet af benene i så store fileter som muligt. Fordel makrelstykkerne ovenpå kartoflerne.
  • Pynt med mayonnaise, radiser i skiver og friskklippet purløg på toppen og server.