Go Back
+ servings
Bananpandekager uden sukker

Bananpandekager

Hviletid: 10 minutter
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 12 stk (små)
Udskriv

Ingredienser

  • 2 modne bananer (mosede)
  • 2 æg
  • 4 spsk hvedemel
  • 4 spsk havregryn
  • 1 tsk stødt kanel (kan udelades)
  • 1 nip salt
  • evt. smør eller olie til stegning

Sådan gør du

  • Pisk mosede bananer, æg, hvedemel, havregryn, kanel og salt sammen i en skål.
  • Lad gerne pandekagedejen hvile i ca 10 minutter.
  • Varm en stegepande op med lidt smør eller olie. Bruges der en "slip-let" pande er det ikke sikkert, det er nødvendigt, at bruge fedtstof.
  • Hæld dejen ud i klatter på den varme pande og steg pandekagerne til de er gyldne på begge sider.
  • Server bananpandekagerne med vaniljeskyr og frisk frugt til morgenmad eller med syltetøj, sukker eller nutella til eftermiddagshygge og dessert.
  • Bliver der rester, så kan bananpandekagerne sagtens holde sig flere dage på køl og lunes inden servering. De kan desuden fryses.

Noter

 

Se også - 

 

Bananvafler

 

Amerikanske pandekager