Skræl løgene og skær dem i tynde skiver. Sørg for at skille løgringene ad, så de ikke sidder sammen.
Kom løgringene i en frysepose og tilsæt melet. Ryst posen grundigt, så melet fordeles på alle løgringene.
Hæld olien i en gryde med høje kanter og opvarm den til ca 140-150 °C. Har man ikke et termometer, så kom en løgring i gryden. Det skal syde og boble omkring løgringen, men olien må selvfølgelig ikke være så varm, at løgringen bliver sort.
Ryst melet af løgringene og kom dem i gryden. Vær OBS på, at olien vil bruse op, når løgene kommes i gryden.
Skal man lave en større portion ristede løg, er det bedst at dele løgene op i flere, mindre portioner, så der ikke kommer for mange løg i gryden på én gang.
Lad løgene stege i den varme olie i 10-15 minutter, indtil de har en fin, gyldenbrun farve. Hvor brune/mørke man ønsker løgene er en smagssag.
Tag løgene op af olien og lad dem trække på et stykke køkkenrulle.
Drys med salt og server de ristede løg lune eller afkølede.
Bliver der rester, så kan ristede løg holdes sprøde i en lufttæt bøtte med låg i ca 1 uge. Løgene kan ikke fryses.