Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
4,01
fra
103
stemmer
Kyllingefrikadeller
Samlet tid
30
minutter
min
Antal:
12
stk
Print opskrift
Pin opskrift
Ingredienser
400
gr
hakket kyllingekød
1
stk
løg
(revet)
1
stk
æg
0,5
dl
mælk
3
spsk
hvedemel
2
fed
hvidløg
(pressede)
1
stk
frisk, rød chili
(kan udelades)
3
spsk
olie
(til stegning)
salt og peber
Fremgangsmåde
Kom kyllingekød, revet løg, æg, mælk, hvedemel, hvidløg, chili, salt og peber i en skål og rør det sammen til en lind fars.
Lad farsen trække ca 10 minutter.
Opvarm olie eller en blanding af olie og smør på en stegepande.
Form frikadellerne med en spiseske og steg dem brune og lækre på panden.
Server kyllingefrikadellerne med kartofler, salat eller pasta.
Evt. rester kan gemmes på køl i 3-4 dage. De kan desuden fryses.
Video
Se også -
Klassiske frikadeller
Wok med kylling og nudler
Modtag gratis madplan hver uge!