Go Back
+ servings
Opskrift kyllingefrikadeller i en pande pyntet med timian. Nem opskrift
4,01 fra 103 stemmer

Kyllingefrikadeller

Samlet tid30 minutter
Antal: 12 stk

Ingredienser

  • 400 gr hakket kyllingekød
  • 1 stk løg (revet)
  • 1 stk æg
  • 0,5 dl mælk
  • 3 spsk hvedemel
  • 2 fed hvidløg (pressede)
  • 1 stk frisk, rød chili (kan udelades)
  • 3 spsk olie (til stegning)
  • salt og peber

Fremgangsmåde

  • Kom kyllingekød, revet løg, æg, mælk, hvedemel, hvidløg, chili, salt og peber i en skål og rør det sammen til en lind fars. 
  • Lad farsen trække ca 10 minutter. 
  • Opvarm olie eller en blanding af olie og smør på en stegepande.
  • Form frikadellerne med en spiseske og steg dem brune og lækre på panden.
  • Server kyllingefrikadellerne med kartofler, salat eller pasta.
  • Evt. rester kan gemmes på køl i 3-4 dage. De kan desuden fryses.

Video

 

Se også - 

 

Klassiske frikadeller

 

Wok med kylling og nudler