Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Madplan til uge 25…

0 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften
Madplan til uge 25

Hvert år på denne her tid, bliver jeg overrasket over, at det halve år næsten er gået. Pludselig var det lyst, når vi fik fri fra arbejde, så var det lyst, når vi spiste aftensmad og nu er det lyst, når vi går i seng. Og nu sidder jeg her og arbejder på vores madplan til uge 25 og vi er næsten igennem halvdelen af år 2020.

Ugen byder ikke på de store udsving for vores vedkommende. Der er et par travle dage, hvor jeg har forberedt lidt nem aftensmad og så skal vi selvfølgelig endnu engang have lækre, danske asparges. Lige pludselig er det jo sankt hans og så er det slut med danske asparges. Denne gang bliver det hvide asparges med en lækker, hjemmelavet hollandaisesauce og tynde skiver lufttørret skinke. En virkelig delikatesse, som egentlig mest er en forret, men jeg køber ekstra mange asparges og så får vi det til hovedret. Uhhh jeg glæder mig allerede.

Husk at det også er muligt at modtage ugens madplan inkl. komplet indkøbsliste gratis via mail hver lørdag morgen. Det er blot at udfylde nedenstående tilmeldingsformular med fornavn og mailadresse og jeg deler selvfølgelig ikke oplysninger med 3. part.

Modtag gratis madplan hver uge!

Madplan til uge 25.

Mandag – Jeg elsker fiskefrikadeller og glæder mig allerede til mandag, hvor menuen står på hjemmelavede fiskefrikadeller med laks og torsk. Tilbehøret bliver et cremet kartoffelfad fad med forårsløg, som er noget så nemt at lave og helt perfekt med de lækre, nye kartofler. Kog evt. ekstra kartofler – så er der nem mad onsdag.

Tirsdag – Det er yderst sjældent, at vi får hotdogs til aftensmad, men engang imellem så er det nu superlækkert med gode slagterpølser på grillen, lækre hjemmebagte pølsebrød og selvfølgelig alt det klassiske tilbehør.

Onsdag – En spansk tortilla med kartofler er for mig en vaskeægte tapasret, men det er altså også nem og lækker sommermad, når det er allerbedst. Jeg serverer tortillaen som kødfri aftensmad med salat og brød til, men man kan også sagtens tilføje lidt kød til tortillaen eller spise den som tilbehør.

TorsdagKylling i karry er et rigtigt familiehit og så er det jo bare superlækkert og dejlig nemt at lave. Denne her udgave er færdig på max 30 minutter og det kan jo være meget rart på sådan en hverdagsaften.

Fredag – Egentlig er asparges med hollandaise og lufttørret skinke en frokost- eller forret. Men når vi nu endelig har mulighed for at få fingrene i de lækre, hvide asparges, så kan vi vist godt tillade os at spise det til hovedret for en enkelt gangs skyld. Jeg serverer rigeligt med asparges og feldsalat samt godt brød ved siden af og så skal vi nok blive mætte. Lufttørret skinke kan for øvrigt erstattes af rejer.

Lørdag – Lørdagsmenuen står på hakkebøffer i fad med pikantsauce. Måske ikke en speciel sommeragtig ret, men vi har begge længe haft lyst til de lækre bøffer med pikantsauce, så nu skal det være. Tilbehøret bliver nye, kogte kartofler, som jeg rister med lidt smør i en gryde og en god salat.

SøndagPasta med grønærtepesto er en nem og lækker sommerret, som er klar på ingen tid. Vi spiser pastaen som kødfri hovedret med salat og brød, men man kan også sagtens servere den lækre pasta og grønærtepesto til et stykke stegt eller grillet laks eller kylling.

Ugens lækkeri – Der er noget hyggeligt over at have en dåse småkager stående, så man lige kan snuppe et par stykker til en god kop kaffe eller te. Det synes jeg i hvert fald og i denne her uge vil jeg bage en portion kokossmåkager med chokolade.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer