Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

om mig

Først og fremmest hjertelig velkommen til dig her på madenimitliv.dk

Jeg hedder Anne-Kathrine, er født i 1982 og bosiddende i Vejle i Sydjylland sammen med min kæreste Morten og vores hund og det er mig, som står bag madenimitliv.dk. Jeg har en fortid som chefbarista hos Baresso og er desuden uddannet Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed med speciale i Sundhedsfremme, Forebyggelse og Formidling, men har siden 2016 fungeret som fuldtidsblogger på madenimitliv.dk.

Jeg lever i nuet – glæder mig over små og store ting i hverdagen og så elsker jeg at lave mad og udvikle nye opskrifter. På madenimitliv.dk deler jeg alt det gode i livet – gode bøger, dejlige rejser, fine oplevelser, DIY-tips og så selvfølgelig massevis af opskrifter på nem og lækker mad af gode råvarer.

Jeg lægger stor vægt på, at opskrifterne er lette at gå til – også for de knapt så øvede – så alle kan være med. Samtidig må resultatet selvfølgelig meget gerne ligne en million og smage så englene synger.

Du er mere end velkommen til at lægge en kommentar ved de enkelte indlæg, hvis du har spørgsmål, tips og ideer eller måske bare vil skrive en hilsen – jeg besvarer stort set alle kommentarer og det er så hyggeligt, når vi lige får hilst på hinanden engang imellem.

Du er også altid velkommen til at sende mig en mail på kontakt@madenimitliv.dk, men spørgsmål til de enkelte opskrifter og indlæg besvares primært i kommentarfeltet under pågældende indlæg, da spørgsmålene på den måde også kan komme andre læsere til gode.

Jeg håber, at du vil nyde at kigge forbi madenimitliv.dk, blive inspireret af min mad og mine opskrifter og læse med om hvad der pt. rører sig i gryderne og i vores liv.

Er du interesseret i et samarbejde med madenimitliv.dk?

Du kan læse meget mere om dine muligheder for et samarbejde – og se eksempler på tidligere samarbejder lige her. Du er også velkommen til at kontakte mig på kontakt@madenimitliv.dk.