Madplan til uge 34.

6 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften
Madplan til uge 34

Jeg kan lige så godt starte med at indrømme, at jeg har lavet en madplan til uge 34 med fokus på særdeles nem mad. Vi kan simpelthen ikke holde til at spise alt for tunge ting i varmen. Og selvom det nu ser ud til, at temperaturen går en smule ned, så står menuen altså primært på måltidssalater, kold mad og lette retter. Krydret med en virkelig lækker blommekage, som jeg håber på at få bagt i løbet af ugen. Blommerne har jeg i hvert fald købt, for det er sæson nu og der er blommer på tilbud mange steder. Og den skønne kage er virkelig et hit – både til dessert eller til kaffen med en klat creme fraiche eller en kugle vaniljeis til. Og så er den virkelig nem at lave.

Husk at man også kan modtage ugens madplan inkl. komplet indkøbsliste gratis via mail hver lørdag morgen. Det er blot at udfylde nedenstående tilmeldingsformular med fornavn og mailadresse, og jeg deler selvfølgelig ikke oplysninger med 3. part.

Modtag gratis madplan hver uge!

Madplan til uge 34.

Mandag – Vi starter med en virkelig nem og lækker pastasalat, nemlig en caprese pastasalat som er inspireret af den italienske caprese salat med tomater, frisk mozzarella og basilikum. Helt perfekt til aftensmad med et godt stykke brød til og jeg overvejer at bage et focaccia med rosmarin og havsalt.

Tirsdag – Jeg delte for nyligt opskriften på de her spinatvafler med laks og de er altså blevet lidt af et aftensmadshit herhjemme. Ikke mindst imens det har været så varmt. De er gode både til morgenmad, frokost og aftensmad og bryder man sig om laks, så kan man sagtens toppe vaflerne med andre lækre ting – rejer, kylling, skinke eller pastrami. Og selvfølgelig kan man også lave en vegetarudgave, fx med falafler.

Onsdag – Denne her opskrift på squash i fad minder en del om fyldt squash, men er alligevel lidt nemmere at lave, da squashen bare skal skæres i skiver og lægges lagvist med kødsauce i et fad. I opskriften har jeg oprindeligt brugt hakket kylling, men i denne her uge tror jeg, det bliver med hakket oksekød i stedet. Tilbehøret bliver formentlig ris eller pasta, men squash i fad kan også bare spises som det er.

Torsdag – Jeg elsker en god kartoffelsalat som tilbehør til grillmaden. Men denne her kartoffelsalat med kylling og bacon er lavet, så den kan udgøre et helt måltid i sig selv, og den er altså også virkelig god. Udover kartoffelsalaten tænker jeg, at vi skal have en blandet, grøn salat.

Fredag – Hvis man bruger tortillapandekager som bund, så kan man have en stak lækre, hjemmelavede pizzaer klar på nul komma fem. Herhjemme er de her kartoffelpizzaer med mozzarella og rosmarin et hit, men man bestemmer jo helt selv, hvilke former for fyld, man gerne vil have på sine tortillapizzaer.

Lørdag – Jeg elsker kalkun og jeg glæder mig allerede til lørdag, hvor vi skal have et lækkert kalkunbryst fyldt med pikantost og bacon. Tilbehøret bliver denne her spidskålssalat med avocado, blåbær og feta, som er en anden af mine favoritter. Og måske skal vi også have lidt ovnristede kartofler – det må tiden (og temperaturen) vise.

Søndag – Vi afrunder ugen med en helt klassisk pariserbøf med syltede rødbeder, kapers, rå løg, revet peberrod og en æggeblomme på toppen. Nemt og lækkert.

Ugens lækkeriDenne her blommekage er både nem at lave og virkelig virkelig lækker. Og så kan den laves med alle mulige former for frugt, så vil man ikke bruge blommer, så prøv i stedet med modne pærer, ferskner, æbler, rabarber eller hvad man nu kan finde på.

6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Ingelise
2 år siden

Jeg glæder mig til de nye og nemme opskrifter

Kenneth Ekwall
2 år siden

Hej.
Takker for at må være med her, glæder mig til at følge de ting der bliver lagt op her.
Mvh Kenneth

Lis Rützou
1 år siden

Ov hvor jeg glæder mig til madplanen. Har prøvet mange af opskrifterne.
Selv om vi kun er to er det dejligt med varieret kost.

Bedste hilsner

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge.
OBS. Indkøbslisten findes kun i nyhedsbrevet.

Fornavn(Required)