Madplan til uge 35.

2 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften
Madplan uge 35

Så fik jeg også lavet en madplan til uge 35 og nu har vi faktisk ferie. Vi har dog ikke de store planer, da vi skal til Bornholm om et par uger, så i denne her uge står den mest på afslapning. Og så tager vi måske et par dagsture eller en enkelt overnatning et eller andet sted hen.

Men derfor skal I sandelig ikke snydes for en madplan alligevel. For selvom vi måske ikke spiser hjemme alle dage, så er jeg kontrolfreak nok til, at der gerne må være styr på aftensmaden de dage, hvor vi så er hjemme. Ja, sådan kan man blive helt afhængig af at have en madplan at holde sig til, hvilket jeg godt nok aldrig havde troet. Under alle omstændigheder har jeg i hvert fald fyldt masser af lækker aftensmad på madplanen til den kommende uge, og så må jeg da også indrømme, at jeg glæder mig til at få par fridage undervejs.

Husk at det også er muligt at modtage ugens madplan + komplet indkøbsliste gratis via mail hver lørdag morgen. Det er blot at udfylde nedenstående tilmeldingsformular med fornavn og mail og jeg deler selvfølgelig ikke oplysninger med 3. part.

Modtag gratis madplan hver uge!

Madplan til uge 35.

Mandag – Vi starter ugen nemt og godt med denne her pasta med grøntsager og pikant flødeostesauce. Og bryder man sig ikke om pikantost, så kan man bruge en flødeost med hvilken som helst anden smag, fx hvidløg, krydderurter, chili eller naturel.

Tirsdag – Dem der har squash i haven ved, at når først planten begynder at give, så skal man skynde sig for at følge med. Ugens grønne indslag bliver de her lækre squashfrikadeller med tilbehør af tabouleh med citron og persille. En lækker rissalat, pasta eller kartofler kunne dog også være en mulighed.

OnsdagGratineret blomkål med skinke er en lidt anderledes måde at spise hamburgerryg/skinke med blomkål og sennepssauce på, og jeg er vild med det. Jeg serverer med en blandet salat og nogle gange også kogte kartofler – det kommer lidt an på appetitten.

TorsdagSalade nicoise med tun. En nem og lækker måltidssalat med tun, kartofler, æg, avocado og bønner. Opskriften er med dåsetun, som de fleste har mulighed for at skaffe, men bor man i nærheden af en god fiskehandler, så er det også virkelig lækkert med lynstegt, frisk tun.

Fredag – Fredagspizzaen bliver på tyrkisk, nemlig en tyrkisk pide med oksekød og ost. Og de fine små fyldte “både” er heldigvis ret nemme at lave. Jeg foreslår en blandet salat ved siden af, men grøntsager i stave og en rigtig god dip er også lækkert.

Lørdag – Lørdag skal vi have et lækkert farsbrød med timian og bacon og små kartofler, som steges i ovnen samtidig med farsbrødet. Dejlig nem mad og en rigtig familiefavorit. Lidt dampet grønt er lækkert ved siden af.

Søndag – Det er så længe siden, at vi har fået gryderetter. På trods af de mange kølige dage i juli. Men nu må jeg indrømme, at jeg ser frem til en portion paprikagryde med kylling og bacon. Jeg regner med, at vi skal have ris til, men kartofler er også en mulighed. Faktisk laver jeg gerne kartoffelmos om vinteren, men det synes jeg trods alt ikke, hører sig til i august.

Ugens lækkeri – De her spyd med cherrytomater, mini mozzarellakugler og frisk basilikum er noget så nemme at lave og så smager de fantastisk. En skøn lille happer, som meget passende kan serveres som snack inden aftensmaden. Jeg har i hvert fald planer om, at de skal udgøre en del af vores fredagsmiddag. Spydene kan for øvrigt dryppes med lidt pesto eller god olivenolie – det bliver de bestemt ikke ringere af.

2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Karina Phillip
2 år siden

Hej Anne-Kathrine
Jeg er kommet til at slette mailen 🙁 så nu har jeg ingen indkøbsliste…
Kan det passe at man ikke se indkøbslisten i app’en?
Vh og tak for nogle gode madplaner 👍🏻
Karina

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge.
OBS. Indkøbslisten findes kun i nyhedsbrevet.

Fornavn(Required)