Madplan til uge 48

4 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften
Madplan uge 48

November nærmer sig sin afslutning, og det går imod december med hastige skridt. Uge 47 er næsten ovre og det er tid til at se på en madplan til uge 48. Det betyder så også, at julen rykker tættere og tættere på og jeg må indrømme, at jeg slet ikke kan vente. Jeg er vild med jul og alt hvad dertil hører af hygge, hjemmebag, traditioner, gaveindkøb, julepynt osv osv.

I første omgang vil jeg dog nyde weekenden og de sidste dage i november. Gerne med hjemmelavet gløgg, en portion vafler og måske en tur i skoven efter fine ting til årets juledekorationer og adventskransen.

Få madplan + indkøbsliste gratis via mail.

Husk at det også er muligt, at modtage ugens madplan + komplet indkøbsliste gratis på mail hver lørdag morgen. Det er blot at udfylde nedenstående formular med fornavn og mailadresse, og jeg deler selvfølgelig ikke oplysningerne med 3. part.

Modtag gratis madplan hver uge!

Madplan til uge 48.

Mandag – Ugen starter både nemt og lækkert med en skøn grønærtesuppe med kartofler. En lidt anderledes version af den klassiske kartoffelsuppe, som her får selskab af grønne ærter, løg og en sjat hvidvin. Vinen kan forresten erstattes af citronsaft, og man bestemmer jo også selv, om der skal sprød bacon på toppen.

Tirsdag –  Det er såååå længe siden, at vi sidst har fået denne her eminent gode porretærte med kylling og bacon. Faktisk havde jeg helt glemt dens eksistens, indtil jeg tilfældigt stødte på opskriften på bloggen – hip hurra for bloggen, som aldrig glemmer min opskrifter – og nu kommer den på menuen tirsdag aften.

OnsdagDobbeltbagte kartofler med skinke og ost. En simpel og lækker ret, som smager helt forrygende. Og har man en mikrobølgeovn, så er den oplagt at bruge, når kartoflerne skal bages første gang. Jeg synes, at en blandet salat er lækker til de dobbeltbagte kartofler, men det bestemmer man jo selv.

Torsdag – Torsdag aften skal vi have de her fantastiske sprøde og spicy selleribøffer med en lækker rissalat til. Vi er ret vilde med selleribøfferne og kan sagtens spise dem uden tilbehør i form af kød. Men hvis man synes, at det bliver lige kødløst nok, så kan selleribøfferne også sagtens udgøre tilbehøret.

Fredag – Jeg har længe haft lyst til stegte sild i eddike, så det skal vi have fredag aften. Sildene bliver serveret med rå løg og kapers på lækkert, nybagt rugbrød og mon ikke, at vi også koger et par æg og finder lidt andre lækkerier til aftensbordet. Jeg synes, at smørrebrød er noget så hyggeligt om fredagen.

Lørdag – Vi skal fejre, at vi har weekend med en lækker, rosastegt culotte. Tilbehøret bliver formentlig de her skønne flødekartofler med pikantost, og så tænker jeg, at vi skal have en god salat til.

Søndag Forloren hare med bacon og en skøn haresauce. En kendt og elsket klassiker fra mormorkøkkenet og et rigtigt efterårshit. Tilbehøret bliver selvfølgelig kartofler og måske også en pladefuld bagte rodfrugter, når nu ovnen alligevel er i gang.

Ugens lækkeriHjemmelavede åkander er en fast del af vores konfekt fremstilling. Og selvom det endnu er lidt tidligt at tænke på konfekt, så tror jeg alligevel, at jeg vil lave den første lille portion åkander i ugens løb. Evt. med en god mælkechokolade i stedet for mørk chokolade.

4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Conny
2 år siden

Hej jeg har forsøgt at tilmelde mig din madplan , men det virker ikke ,, har gjort det før uden held. Jeg skal ikke have din bog kun madplaner sendt på e-mail uden at jeg skal betale noget.mvh Conny

Karen Margrethe Madsen
2 år siden

Jeg kunne godt tænke mig at få en madplan hver uge da det ofte er de samme retter vi laver.
med venlig
hilsen Karen Margrethe

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge.
OBS. Indkøbslisten findes kun i nyhedsbrevet.

Fornavn(Required)