Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Madplan til uge 24.

0 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften
Madplan uge 24

Ovenpå et temmelig køligt og vådt forår har vi taget hul på juni måned med masser af sol og sommervarme. Faktisk kan vi på ingen måde klage, men jeg hepper nu alligevel på endnu mere sommervejr, og har lavet en madplan til uge 24, som er spækket med let og lækker sommermad.

Der er bl.a en lækker kartoffelsalat med mozzarella, smørstegt kylling med spinat og burgere med pulled chicken på madplanen. Og så er der også blevet plads til en rejecocktail, grillet mørbrad med parmaskinke og tilbehør af grillede grøntsager med feta. Og så er der også blevet plads til en rigtig sommerdessert i form af hjemmelavet milkshake med vaniljeis og danske jordbær.

Få madplan + indkøbsliste gratis via mail.

Husk at det også er muligt, at modtage ugens madplan + komplet indkøbsliste gratis via mail hver lørdag morgen. Det er blot at udfylde nedenstående formular med fornavn og mailadresse, og jeg deler selvfølgelig ikke oplysningerne med 3. part.

Modtag gratis madplan hver uge!

Madplan til uge 24.

Mandag.

Ugen starter godt med denne her smørstegte kylling med spinat-flødesauce og frisk pasta. Nem, let og sommerlækker og helt perfekt mad på en mandag. Jeg tænker, at vi skal have en lækker, blandet salat ved siden af.

Kylling med spinat og pasta – nem opskrift.

Tirsdag.

Jeg er vild med denne her kartoffelsalat med tomater og frisk mozzarella, som er en rigtig sommersalat. Vi spiser den ofte som kødfri hovedet, gerne med hvidløgsbrød eller fladbrød og en god hummus til at dyppe brødet i, men vil man gerne have kød til, så smid evt. et marineret kyllingebryst eller et stykke laks på grillen.

Kartoffelsalat med tomater og mozzarella.

Onsdag.

Herhjemme er vi vilde med en klassisk rejecocktail med cocktailsauce – selvfølgelig til forret, men også som hovedret. Så laver jeg selvfølgelig bare en lidt større portion til hver, og supplerer med et lækkert madbrød og så er der sådan lidt luksus og hyggemad på en hverdag.

Rejecocktail – klassisk opskrift på hjemmelavet rejecocktail.

Torsdag.

Mine squash i haven er ikke klar endnu, men det varer ikke længe. Dog kommer jeg nok til at købe mig til et par squash, når vi skal have squashfrikadeller torsdag aften. Tilbehøret bliver en rissalat med grøntsager – nem og lækker aftensmad på en kødfri dag.

Squashfrikadeller – lækre vegetarfrikadeller…

Fredag.

Pulled pork er et hit, men jeg må indrømme, at jeg er lige så vild med pulled turkey eller “trukket kalkun”, hvis jeg skal forsøge med en form for oversættelse 🙂 Kalkun er mere mager end en nakkekam, men det er også hurtigere at tilberede og en burger med pulled kalkun og coleslaw og er altså et hit herhjemme.

Pulled turkey – lækker og saftig kalkun…

Lørdag.

Lørdagsmenuen står på svinemørbrad med parmaskinke og timian, og jeg tænker, at den skal tilberedes på grillen. Tilbehøret bliver et fad med grillede grøntsager og fetaost, og på den måde kan hele middagen tilberedes over kullene.

Grillede grøntsager med feta.

Søndag.

For mig er en luftig, hjemmelavet æggekage let og lækker sommermad, og når den serveres med sprød bacon, friskbagt rugbrød, solmodne tomater og friskhakket purløg fra haven, så er det da bare noget af lækreste.

Æggekage med bacon og purløg.

Ugens lækkeri.

Varme sommerdage og hjemmelavede milkshakes med jordbær er et match made in heaven. Og jeg skal så meget lave milkshakes med vaniljeis og danske jordbær i den kommende uge.

Milkshake med jordbær og vaniljeis.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer