Madplan uge 34.

0 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften
Madplan til uge 34

Så blev det endelig vores tur til at holde en sen sommerferie. Faktisk er vores ferie temmelig opdelt i år, for vi holder først en uge, så er vi tilbage på arbejde i en uge, og så tager vi endnu en ferieuge. Men selvom jeg holder ferie, så skal I selvfølgelig ikke snydes for en madplan til uge 34, og den kommer her. Fyldt med lækker sensommermad og massevis af de skønne råvarer, som er i sæson netop nu.

Få madplan + indkøbsliste gratis via mail.

Husk at det også er muligt, at modtage ugens madplan + komplet indkøbsliste gratis via mail hver lørdag morgen. Det er blot at udfylde nedenstående formular med fornavn og mailadresse, og jeg deler selvfølgelig ikke oplysningerne med 3. part.

Modtag gratis madplan hver uge!

Madplan til uge 34.

Mandag.

Ugen starter med en rigtig klassiker, nemlig en stor grydefuld chili con carne. En chili con carne kan sagtens laves på relativ kort tid på en hverdag, men selvfølgelig bliver den bare bedre og bedre, jo længere tid den får lov til at simre. Lav gerne en ekstra stor portion chili, så der også er til aftensmad onsdag.

Chili con carne…

Tirsdag.

Det er igen ved at være tid til denne her lækre sensommersuppe, som jeg laver på alle de skønne råvarer, som har sæson her i sensommeren. Og det kan vi vel efterhånden godt tillade os at kalde årstiden.

Sensommersuppe…

Onsdag.

Vi har bestemt nydt de små, nye kartofler, men på denne tid af året ser jeg også gerne frem til en lækker bagt kartoffel. Onsdag bliver det bagte kartofler fyldt med chili con carne (rest fra mandag), ost, creme fraiche og andre gode sager.

Bagte kartofler med chili con carne…

Torsdag.

Kylling i fad med estragon er nem og lækker hverdagsmad, men jeg ville aldrig tøve med, også at servere den for gæster. En skøn ret, som vi får med kogte ris og en blandet salat eller dampet grønt. Det afhænger lidt af det vejrlige og indholdet i grøntsagsskuffen.

Kylling i fad med sennep og estragon…

Fredag.

Fully loaded bacon majskolber er den ultimative måde at servere majskolber på. De er snaskede, lidt for meget og ud over alle grænser lækre. En skøn forret eller snack, men de er de altså også perfekte som hovedret. Beregn 2 majs pr. person og server med salat og brød eller kartofler til.

Fully loaded bacon majskolber…

Lørdag.

Jeg er vild med moules frites og hvis vi skal dømme ud fra de mange menukort, som jeg har læst i sommerens løb, så er jeg bestemt ikke den eneste. Muslinger med fritter og hvidløgsmayo er blevet et kæmpe hit. Og så er det jo heldigvis ret nemt at lave.

Moules frites – lækre muslinger med ovnfritter…

Søndag.

Kalkunlår med rodfrugter er skøn simremad uden at der på nogen måde går regn, rusk og store stegegryder i den. Lækker weekendmad som er dejlig nem at lave. Kniber det med at skaffe kalkunlår, så prøv i Lidl. De har dem ofte i køledisken.

Kalkunlår og rodfrugter i stegeso…

Ugens lækkeri.

Blåbærrene er i højsæson nu og har man ikke selv buske i haven, så er der rigtig mange fine steder med selvpluk, ligesom de også sælges billigt i butikkerne. Og så kan man jo lave den lækreste, hjemmelavede blåbærmarmelade med citron og vanilje.

Blåbærmarmelade med citron og vanilje.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge.
OBS. Indkøbslisten findes kun i nyhedsbrevet.

Fornavn(Required)