Madplan uge 35.

0 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften
Madplan uge 35

Som nogle af jer måske har bemærket (måske nok mest jer, der følger mig på Instagram), så holder vi ferie i denne her uge. Men jeg har lige taget mig tid til at lave en madplan til uge 35, for vi er jo hjemme igen i næste uge. Og så er det altså meget rart, at aftensmaden er planlagt og indkøbslisten udarbejdet. Så er det nemlig bare at tage ud og handle, og så er vi klar til at tage hul på en ny uge. Madplaner er altså geniale, så dem kan vi ikke undvære.

Få madplan + indkøbsliste gratis via mail.

Husk at det også er muligt, at modtage ugens madplan + komplet indkøbsliste gratis via mail hver lørdag morgen. Det er blot at udfylde nedenstående formular med fornavn og mailadresse, og jeg deler selvfølgelig ikke oplysningerne med 3. part.

Modtag gratis madplan hver uge!

Madplan til uge 35.

Mandag.

Mandag skal vi have hjemmelavet lasagnette med oksekød og bechamel. En form for lasagne, men som er lidt hurtigere at lave, idet man ikke skal “opbygge” en lasagnette, men blot blande pasta og kødsauce sammen i et fad.

Hjemmelavet lasagnette med bechamelsauce.

Tirsdag.

Det er ikke kun one pot pasta’er, der er nemme og lynhurtige at lave. One pot karryretter er også et hit, og denne her one pot kylling i karry med ris og ærter er en af vores favoritter herhjemme.

One pot kylling i karry med ris…

Onsdag.

Denne her pastaret med laks, flødesauce og friske krydderurter er på kort tid blevet et kæmpe hit. Både hjemme hos os og på bloggen. Men den er dæleme også god og kan fremtrylles på ganske kort tid.

Pasta med laks og flødesauce.

Torsdag.

Jeg nyder virkelig at få en skål varm suppe til aftensmad engang imellem. Og i denne uge bliver det en ungarsk kartoffelsuppe, som kommer på menuen. Suppen er lækker, budgetvenlig og ikke mindst supernem at lave.

Ungarsk kartoffelsuppe…

Fredag.

Fredag skal vi have et lækkert kalkunbryst fyldt med pikantost og bacon. Tilbehøret bliver spidskålssalat med avocado, blåbær og feta, som er en anden af mine favoritter. Og så skal der måske også lige en kartoffel til.

Kalkunbryst med pikantost og bacon.

Lørdag.

Lørdag aften står menuen på kogt hamburgerryg, som vi ikke har fået i laaang tid. Tilbehøret bliver et fad flødekartofler og en god salat, og så sørger jeg for at købe en hamburgerryg, der er stor nok til, at der bliver rester til aftensmad søndag.

Hamburgerryg – opskrift på kogt hamburgerryg.

Søndag.

Resterne af lørdagens hamburgerryg skæres i fine tern og bruges som fyld i en lækker skinkestang af sprød butterdej med champignons. Nem aftensmad som er helt perfekt med en blandet salat til.

Skinkestang med flødeost og champignons.

Ugens lækkeri.

Efteråret er så småt på vej, og det er igen tid til varme drikke. Jeg elsker varm kakao og med hjemmelavet, instant kakaopulver, som blot skal røres ud i varm mælk, er det både nemt og hurtigt at lave en god kop kakao.

Hjemmelavet kakaopulver til varm kakao…

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge.
OBS. Indkøbslisten findes kun i nyhedsbrevet.

Fornavn(Required)