Vi er hjemme igen – for en kort bemærkning – efter en dejlig uge ved Golden Sands i Bulgarien. Det var så fantastisk igen at få lov til at rejse ud og vi har virkelig nydt det. Og ikke mindst solen og poolen, selvfølgelig. Men vi er faktisk kun lige hjemme og vende, for næste etape af sommerferien venter rundt om hjørnet. I dag rejser vi nemlig en uge i sommerhus med hele min familie + hunde, så det er faktisk begrænset, hvor meget vi selv kommer til at bruge min madplan til uge 36. Men det skal selvfølgelig ikke gå ud over jer, for jeg ved, at der er rigtig mange af jer, der bruger min madplan som inspiration hver uge, så den kommer her 😊😊
Få madplan + indkøbsliste gratis via mail.
Husk at det også er muligt, at modtage ugens madplan + komplet indkøbsliste gratis via mail hver lørdag morgen. Det er blot at udfylde nedenstående formular med fornavn og mailadresse, og jeg deler selvfølgelig ikke oplysningerne med 3. part.
Modtag gratis madplan hver uge!
Madplan til uge 36.
Mandag.
Millionbøf med kartoffelmos og syltede rødbeder. Helt klassisk og old school hverdagsmad af den nemme slags, som bare skal til engang imellem. Vil man ikke have kartoffelmos, så kan millionbøffen i stedet serveres med kogte kartofler eller pasta.

Tirsdag.
Jeg har spottet de første græskar i butikkernes grøntafdelinger, så nu er det igen ved at være tid til græskarsupper, som hører til blandt mine favoritter. Og denne her ovnbagte græskarsuppe med hokkaido er bestemt ingen undtagelse.

Onsdag.
Cremet kartoffelfad med kylling og bacon. Kyllingebryst, sprødstegt bacon og kartofler overhældt med mornaysauce og bagt i ovnen. Det er ikke alene nemt, det er også noget så lækkert – gerne med en god salat til.

Torsdag.
Denne her kikærtegryde med kartofler og masser af krydderier er både nem at lave og dejlig mættende. Jeg serverer gryderetten med en klat creme fraiche og lækkert brød til, men man kan også tilsætte ekstra væde til retten og lave den om til en suppe.

Fredag.
Kan man lide laks, så er jeg sikker på, at denne her skønne laksetatar med røget laks vil være et hit. Vi har i hvert fald planlagt, at der skal laksetatar på menuen en af dagene i sommerhuset. Laksetatar er måske mest en forret eller frokostret, men når jeg serverer den med salat og brød, så bliver vi også fint mætte til aftensmad.

Lørdag.
Kylling med spinat-flødesauce og frisk pasta er både nemt og lækkert og en helt perfekt sensommer-ret. Jeg serverer gerne en blandet salat ved siden af, men hvidløgsflutes er også en mulighed. Det bestemmer man jo selv.

Søndag.
Søndag er vi hjemme igen efter en – forhåbentlig – skøn uge i sommerhus. Og jeg har besluttet, at det nu må være tid til efterårets første forlorne hare med brun sauce, kartofler og ribsgelé. Og måske vi også skal have sæsonens første brunede kartofler til haren. Jeg laver gerne brunede kartofler i ovnen – det er supernemt.

Ugens lækkeri.
Hjemmelavede flapjacks er nemme, små müslibarer, som kun kræver ganske få ingredienser. Og så er de ret lækre, som en lille godbid i madpakken eller picnickurven. Jeg tror, at jeg skal lave en portion, som vi kan få med i sommerhus.
