Madplan uge 38.

0 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften
Madplan til uge 38

Vores sommerferie er forbi, og hvor har jeg bare nydt først en uge i solrige Bulgarien og efterfølgende en uge i sommerhus herhjemme i Danmark. Men nu skal vi tilbage til hverdagen, hvilket jeg bestemt heller ikke har noget imod. Faktisk holder jeg rigtig meget af hverdagene med alle de små rutiner og hyggestunder, som fx at lave madplaner. Og min madplan til uge 38 kommer her.

Få madplan + indkøbsliste gratis via mail.

Husk at det også er muligt, at modtage ugens madplan + komplet indkøbsliste gratis via mail hver lørdag morgen. Det er blot at udfylde nedenstående formular med fornavn og mailadresse, og jeg deler selvfølgelig ikke oplysningerne med 3. part.

Modtag gratis madplan hver uge!

Madplan til uge 38.

Mandag.

Boller i karry. Vi starter ugen med den klassiske familielivret. Denne her udgave er pimpet med æbler, så den er ekstra lækker, men de kan sagtens udelades. Tilbehøret bliver selvfølgelig kogte ris.

Boller i karry – nem opskrift.

Tirsdag.

Tirsdag skal vi have en af mine favoritter, når det kommer til “mad i fad”, nemlig tortellini i fad med broccoli. Fadet kan laves i en vegetarisk eller ikke-vegetarisk udgave. Det kommer an på, hvilken slags tortellini man vælger.

Tortellini i fad med broccoli…

Onsdag.

Onsdag aften skal vi have en rødbedesuppe, som er inspireret af den russiske borsjtj. Suppen får selvfølgelig den smukkeste, mørkerøde farve, men den smager af så meget mere og andet end bare rødbeder, så man skal ikke lade sig narre. Og så er den smækfyldt med vitaminer.

Rødbedesuppe – nem og lækker opskrift på Borsjtj.

Torsdag.

Hjemmelavede fiskefrikadeller er altid et hit hjemme hos os og hvis bare man har en food processor eller en god blender, er det ret nemt at lave fiskefarsen selv. Jeg tænker, at vi bare skal have godt, nybagt rugbrød og remoulade-dip til frikadellerne, men kogte eller ovnristede kartofler er selvfølgelig også en mulighed.

Hjemmelavede fiskefrikadeller…

Fredag.

Denne her pizza med en bund af høvlede rodfrugter og pesto, skinke og ost er måske ikke lige det, som man forbinder med en traditionel pizza. Men den smager vildt godt, og jeg laver den med jævne mellemrum i løbet af hele efteråret og vinteren.

Rodfrugtpizza med pesto og skinke…

Lørdag.

Lørdag aften skal vi have en lækker spinatlasagne med bechamel. En skøn, grøn lasagne, som kan suppleres med skinke, laks, eller kylling, hvis ikke man har lyst til kødfri lasagne. Jeg serverer en lækker, blandet salat og måske et hvidløgsflute til lasagnen.

Spinatlasagne med bechamelsauce…

Søndag.

Man går sjældent galt i byen med en lækker, langtidsstegt flæskesteg med knasende sprøde svær. Og selvom det tager tid, at lave en langtidsstegt steg, så er der ikke meget arbejde i det. Vi skal have kartofler og måske en rødkålssalat med druer, appelsin og valnødder til stegen, men en klassisk flæskesteg med hele tilbehøret er jo også superlækker.

Langtidsstegt flæskesteg med sprøde svær.

Ugens lækkeri.

Jeg elsker varm hyldebærsaft om efteråret og vinteren. Og de fleste steder er hyldebærrene nu ved at være så modne, at de er klar til at blive plukket og kogt til saft. Jeg skal i hvert fald på hyldebærtur i den kommende uge.

Hjemmelavet hyldebærsaft…

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge.
OBS. Indkøbslisten findes kun i nyhedsbrevet.

Fornavn(Required)