Madplan uge 40.

4 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften
Madplan uge 40

I sidste uge var vi på et skønt ophold i Sverige og dermed er den sidste lille del af vores meget sene sommerferie overstået for i år. Nu gælder det efteråret og en madplan til uge 40 – og ikke mindst en masse nye opskrifter. For selvfølgelig har jeg masser af ideer til lækker aftensmad skrevet ned på min to do liste, som bare vokser og vokser. Hver gang jeg laver én ret, skriver jeg 2 nye på listen. Men sådan er det vist bare at være en rigtig madnørd, der lever for at spise 🙂

Få madplan + indkøbsliste gratis via mail.

Husk at det også er muligt, at modtage ugens madplan + komplet indkøbsliste gratis via mail hver lørdag morgen. Det er blot at udfylde nedenstående formular med fornavn og mailadresse, og jeg deler selvfølgelig ikke oplysningerne med 3. part.

Modtag gratis madplan hver uge!

Madplan til uge 40.

Mandag.

Pastafad med skinke, ost og spinat. Lækkert og dejlig nemt at lave – perfekt aftensmad på en mandag. Giver spinaten “problemer”, så kan man uden problemer udelade eller erstatte den med andre grøntsager. Det samme gælder skinken, der kan erstattes af kylling, bacon eller hvad man nu synes.

Pastafad med skinke, ost og spinat.

Tirsdag.

Vi har igen fået indført en fast, ugentlig suppedag herhjemme. Dels er vi vilde med suppe, og så er supper jo bare lækre, nemme at lave og relativt sunde. I denne uge bliver det en let krydret sød kartoffelsuppe med kokosmælk og chili. 

Sød kartoffelsuppe med kokos og chili.

Onsdag.

Selvom vi netop har taget hul på oktober, så skal der nu også stadig være plads til et par måltidssalater engang imellem. Og jeg glæder mig til onsdag, hvor vi skal have en af mine yndlingssalater, nemlig salade nicoise med tun, kartofler, avocado og bønner.

Salade nicoise med tun…

Torsdag.

Kylling i sur-sød sauce med grøntsager og ris til  En klassiker fra de asiatiske restauranter, som faktisk er ret nem at lave selv. Og så smager det bare forrygende godt.

Kylling i sur-sød sauce med grønt…

Fredag.

Vi trænger til en rigtig burgeraften, så fredag skal vi have de her skønne vegetarburgere, som er lavet på bønner, kikærter og krydderier. Vil man hellere have rigtige bøffer eller stegt kylling i sine burgere, så gør man selvfølgelig bare det. Men jeg vil nu alligevel gerne slå et slag for de skønne vegetarburgere med masser af lækkert fyld.

Vegetarburger med bønner og kikærter.

Lørdag.

Selvom vi ikke griller helt så meget om efteråret, som vi gør om sommeren, så er grillet sørme ikke helt pakket væk. Og lørdag skal vi grille en lækker mørbrad med parmaskinke og timian. Tilbehøret bliver de flødekartofler med pikantost, som jeg længe har haft lyst til.

Svinemørbrad med parmaskinke…

Søndag.

Ugen afsluttes med tyrkernes svar på pizza, nemlig tyrkisk pide med oksekød og ost. Pide er ret nemt at lave, men dejen skal selvfølgelig hæves, så det er en glimrende søndagsmenu, hvor man ofte har lidt mere tid. Jeg serverer gerne salat til.

Tyrkisk pide med oksekød…

Ugens lækkeri.

Jeg er vild med bagels, og favoritten er uden tvivl de her bagels med kanel og rosiner, der passer så perfekt til efteråret. De ristede bagels er skønne både på morgenbordet og til en kop eftermiddags- eller aftente – bare lige smurt med lidt smør. 

Bagels med kanel og rosiner…

4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Jean
1 år siden

Jeg ved ikke om jeg måske har overset det.
Men hvad koster det at lave maden til sådan en uge?
Vi har planer om det skal afprøves for vi trænger virkelig til at prøve noget nyt og det ser Så lækkert ud👏

Jean
1 år siden

Tusind tak for svar.
Vi sprang ud i det i denne uge og handlede for 50 kr den ene dag fordi jeg havde noget af det der skulle bruges hjemme.
Bortset fra det smager det simpelthen så godt og vi glæder os til vegetarburgerne her til aften.
Super blog!

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge.
OBS. Indkøbslisten findes kun i nyhedsbrevet.

Fornavn(Required)