Madplan uge 43.

4 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften
Madplan uge 43

Efterårsferien synger på sidste vers og jeg er klar med en madplan til uge 43. Og selvom jeg ikke selv har holdt ferie i den seneste uge, så skal jeg love for, at der er blevet hygget igennem. Der er altså et eller andet med efterår, regn og gråvejr. Det forstærker i hvert fald min trang til at gå i køkkenet. Og så er det jo noget så hyggeligt, når vi efterfølgende kan nyde de gode sager til en varm kop kaffe eller te.

Nu venter så en ny uge forude og med den nærmer vi os Halloween. Selvom jeg har på fornemmelsen, at der allerede er blevet afholdt en del Halloween arrangementer i løbet af efterårsferien. På madfronten er der nu ikke så meget Halloween og uhygge at komme efter. Men masser af lækker efterårsmad er der selvfølgelig.

Få madplan + indkøbsliste gratis via mail.

Husk at det også er muligt at modtage ugens madplan + komplet indkøbsliste gratis via mail hver lørdag morgen. Det er blot at udfylde nedenstående formular med fornavn og mailadresse, og jeg deler selvfølgelig ikke oplysningerne med 3. part.

Modtag gratis madplan hver uge!

Madplan til uge 43.

Mandag.

Kylling med spinat-flødesauce og frisk pasta er både nem og lækker aftensmad på en mandag. Jeg serverer gerne en blandet salat ved siden af, men hvidløgsflutes er også en mulighed. Det bestemmer man jo selv.

Kylling med spinat og pasta – nem opskrift.

Tirsdag.

Græskarsupper hører til blandt mine favoritter. Og denne her ovnbagte græskarsuppe med hokkaido er bestemt ingen undtagelse.

Ovnbagt græskarsuppe – min bedste opskrift.

Onsdag.

De her koteletter med tomater og mozzarella på en bund af kartofler og grøntsager er blevet et kæmpe hverdagshit herhjemme. Gerne med en god salat til. Men de er dæleme også gode.

Koteletter med tomat og mozzarella på kartoffelbund.

Torsdag.

Pasta med laks og flødesauce. En variant over den klassiske spaghetti carbonara, men med laks i stedet for bacon. Superlækkert og dejlig nemt at lave.

Pasta med laks og flødesauce.

Fredag.

Quesadillas med skinke og ost er nem og lækker fingermad – helt perfekt på en fredag aften. Og selvfølgelig kan man sagtens fylde sine quesadillas med andre gode ting og dermed gøre dem mere fyldige, fx skiver af en god bøf, stegte løg, peberfrugter og ost. Tilbehøret bliver min hjemmelavede guacamole og en salat.

Quesadilla med skinke og ost – nem opskrift.

Lørdag.

Lørdag aften skal vi have and. Sæsonens første rosastegte andebryst. Andebrystet steges på panden, så skindet bliver dejlig sprødt og kødet ganske let rosa. Tilbehøret bliver rødkålssalat med druer, appelsin og valnødder og måske også nogle ristede kartofler. Vil man have sauce, så kan jeg anbefale en hjemmelavet rødvinssauce.

Stegt andebryst med sprødt skind.

Søndag.

Bøf stroganoff er sådan en rigtig klassiker, når det kommer til skønne simreretter og herhjemme er den på menuen et par gange hvert efterår og vinter. Den er virkelig skøn med kartoffelmos og evt. ovnbagte rodfrugter til.

Bøf stroganoff – nem opskrift på klassisk simreret.

Ugens lækkeri.

Det er endnu for tidligt at lave konfekt og juleslik – selv for en julenørd som mig. Men de her skønne after eight trøfler kan jeg altid spise, og sådan en portion vil jeg lave i den kommende uge. Jeg opbevarer trøflerne på køl og spiser 1-2 stk til min te om eftermiddagen.

After eight trøfler…

4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Anne Andersen
1 år siden

Dine opskrifter ser lækre ud, så kunne godt tænke mig at få dine madplaner. 😊❤️

Niels Kyed
1 år siden

Glæder mig til dine madplaner🤗

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge.
OBS. Indkøbslisten findes kun i nyhedsbrevet.

Fornavn(Required)