Madplan uge 44.

0 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften
Madplan uge 44

Det var først, da jeg sad og skrev indkøbslisten til min madplan til uge 44, at det gik op for mig, hvor budgetvenlig og simpel den er. Hvis man lige ser bort fra andestegen lørdag aften. Faktisk skal der ikke købes ret mange ting og de fleste af grøntsagerne er i sæson netop nu. Og det viser jo bare, at det helt klart kan betale sig, at spise efter sæson. På den måde får man jo også den absolut bedste smag ud af såvel frugter som grøntsager.

Derudover tager jeg også fat på juleforberedelserne i det helt helt små, for jeg skal nemlig have lavet fordej til honningkagerne. Den skal helst laves minimum 1 måned før brug, men så får man også julens bedste honningkager med den helt rigtige smag.

Få madplan + indkøbsliste gratis via mail.

Husk at det også er muligt at modtage ugens madplan + komplet indkøbsliste gratis via mail hver lørdag morgen. Det er blot at udfylde nedenstående formular med fornavn og mailadresse, og jeg deler selvfølgelig ikke oplysningerne med 3. part.

Modtag gratis madplan hver uge!

Madplan til uge 44.

Mandag.

En af mine, og jeres, suppe favoritter er helt klart den klassiske kartoffel-porresuppe med baconknas på toppen, som vi skal have mandag aften. Og jeg glæder mig allerede.

Kartoffelsuppe med porrer – nem opskrift.

Tirsdag.

Mad i fad er altid godt. Og i denne her uge bliver det en omgang pasta i fad med kylling, broccoli og mornaysauce. En rigtig familiefavorit, som jeg gerne serverer med salat til.

Pasta i fad med kylling og broccoli…

Onsdag.

Det er noget så længe siden, at denne her tærte med tun, chili og forårsløg sidst har været på menuen. Men er man vild med varm tun, smeltet ost og et lille chili-kick, ligesom mig, så er tærten en sikker vinder. Jeg serverer blandet salat og en god dressing til.

Tærte med tun, chili og forårsløg.

Torsdag.

Ugens kødfrie indslag bliver denne her lækre rodfrugtgratin med æg og ost, der måske mest af alt minder om en stor, lækker rösti. Vi spiser salat og madbrød til, men man kan også bruge gratinen som tilbehør til kødretter. Og selvfølgelig kan man også komme bacon i tern, skinke eller kyllingebryst i gratinen.

Rodfrugtgratin med timian…

Fredag.

Hjemmelavet ristaffel er sådan en hyggelig form for aftensmad. Og denne her opskrift på kylling i karry er oven i købet så nem, at man sagtens kan bruge lidt ekstra tid på at lave endnu flere skåle med lækre toppings. En perfekt optakt til weekenden.

Ristaffel med kylling i karry – hjemmelavet livret.

Lørdag.

And smager jo altid godt og med Mortens aften forude, er der igen store, fine ænder i supermarkederne. Lørdag aften skal vi have and tilberedt i stegeso. Det er noget så nemt at lave en lækker and i stegesoen og den passer stort set sig selv. Og er man ikke vant til at stege en and, så skader det jo heller ikke at øve sig lidt inden det bliver jul. Jeg serverer som regel anden med kartofler, brun sauce og rødkål.

And i stegeso – nem opskrift på saftig andesteg.

Søndag.

Der er intet som en lækker grydefuld chili con carne på en kølig efterårs- eller vinterdag. Og jeg laver allerhelst chili i weekenden, hvor den kan få lov til at stå på komfuret og simre i timevis.

Chili con carne…

Ugens lækkeri.

Det er måske lidt tidligt at tænke på julebagningen, men de allerbedste honningkager får man faktisk, hvis man laver en fordej, og lader den stå og hvile i minimum 1 måned. Så jeg tænker, at jeg vil lave min fordej til honningkager i løbet af ugen og så vil jeg glæde mig til lækre, hjemmebagte honningkager i december.

Hjemmebagte honninghjerter…

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge.
OBS. Indkøbslisten findes kun i nyhedsbrevet.

Fornavn(Required)