Madplan uge 46.

4 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften
Madplan til uge 46

Jeg har temmelig travlt for tiden. November er spækket med planer og arbejde på bloggen, og det hele er virkelig spændende, så betyder det jo ikke, at jeg har mindre travlt. Af samme grund er jeg også vildt glad for, at jeg holder fast i den ugentlige madplan og netop har lavet min madplan til uge 46 færdig.

Når man har travlt, har erfaringen nemlig vist mig, at noget af det første der skrider, det er maden. Jeg har ikke noget imod nemme løsninger på travle dage, men jeg foretrækker så afgjort de nemme løsninger, som jeg selv har planlagt, fremfor at ringe efter en pizza af nød. Og med en god madplan så er der i hvert fald styr på aftensmaden, så jeg kan koncentrere mig om alt muligt andet.

Få madplan + indkøbsliste gratis via mail.

Husk at det også er muligt at modtage ugens madplan + komplet indkøbsliste gratis via mail hver lørdag morgen. Det er blot at udfylde nedenstående formular med fornavn og mailadresse, og jeg deler selvfølgelig ikke oplysningerne med 3. part.

Modtag gratis madplan hver uge!

Madplan til uge 46.

Mandag.

Mandag aften skal vi have svensk pølseret. Tidligere var jeg faktisk ikke den store fan af den klassiske familie-livret. Men efter jeg fik lavet min egen version er det noget helt andet. Så nu får vi som regel svensk pølseret 2-3 gange i løbet af efteråret og vinteren.

Svensk pølseret…

Tirsdag.

Jeg elsker suppe, og jeg nyder rigtigt vores ugentlige suppedag. I denne uge bliver det en skøn ostesuppe med pikantost og porre, som nok skal give os varmen helt ud i tæerne. Jeg serverer flute eller godt brød til suppen.

Ostesuppe med pikantost og porre…

Onsdag.

Spaghetti med kødboller. En rigtig Lady og Vagabonden klassiker og en af vores livretter herhjemme, når der skal pasta med en eller anden form for oksekød og hakkede tomater på menuen.

Spaghetti med kødboller – nem opskrift.

Torsdag.

Kartoffeltærte a la brændende kærlighed lyder måske lidt specielt, men jeg lover, at det er superlækkert. Sprød tærtebund, bagt kartoffelmos og løg, bacon og rødbeder på toppen. En rigtig skøn efterårs- og vinterret.

Kartoffeltærte med bacon og løg…

Fredag.

Dobbeltbagte kartofler med skinke og ost. En simpel og lækker ret, som smager helt forrygende. Og har man en mikrobølgeovn, så er den oplagt at bruge, når kartoflerne skal bages første gang. Jeg synes, at en blandet salat er lækker til de dobbeltbagte kartofler, men det bestemmer man jo selv.

Dobbeltbagte kartofler med skinke og ost…

Lørdag.

Jeg har sådan fået lyst til et rigtig lækkert, hjemmelavet stjerneskud med laks og rejer, så det kommer på menuen i weekenden. Egentlig er det jo ikke sæson for grønne asparges, så måske bliver det til hvide asparges på glas. Men både rødspættefilet’er, røget laks og rejer skal der selvfølgelig til, sammen med den gode, hjemmelavede dressing.

Stjerneskud med laks og rejer…

Søndag.

Søndag aften skal vi have en lækker paprikagryde med kylling og bacon, som er en variation over den klassiske mørbradgryde. Jeg serverer kogte ris til paprikagryden og formentlig også nogle bagte rodfrugter eller dampet grønt.

Paprikagryde med kylling og bacon…

Ugens lækkeri.

En ølkage er måske nok noget, som primært forbindes med jul. Men det er altså også den skønneste før-julekage, som er smækfyldt med varme krydderier og smager helt genialt på en kølig efterårsdag. Især med koldt smør på og en varm kop te.

Ølkage – nem opskrift på den klassiske skærekage.

4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Marianne
1 år siden

Hej
Jeg er vild med dine ugeplaner, der er så mange dejlige retter, men jeg kan ikke printede ud, er det noget du har hørt før eller er det bare mig.

Gitte Hallsson
1 år siden

De lækreste retter👍

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge.
OBS. Indkøbslisten findes kun i nyhedsbrevet.

Fornavn(Required)