Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Alle mine budgetmadplaner (samlet)…

5 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften

På det seneste har der været rigtig meget aktivitet omkring mine budgetmadplaner, hvilket selvfølgelig glæder mig – det er jo altid dejligt at lave noget, som andre kan bruge og finde inspiration i. Det er i tidens løb blevet til en del forskellige budgetmadplaner og derfor har jeg nu valgt at samle dem alle i det her indlæg – på den måde skulle det gerne være lidt nemmere at finde dem alle og hurtigt danne sig et overblik.

Jeg har ikke nye budgetmadplaner på tegnebrættet i skrivende stund, men når der kommer flere, lægger jeg dem selvfølgelig også ind i det her indlæg, så det hele tiden er opdateret. God fornøjelse.

Madplan på budget – 31 x billig aftensmad…

Madplan #1 – 31 x aftensmad for 2 voksne (+ evt. et mindre barn) for 900 kr. Min første – og hidtil mest populære budgetmadplan, som var den der fik det hele sat igang. Sidenhen er det blevet til mange flere budgetplaner og de følger herunder.

Madplan på budget 2 – 30 x billig aftensmad…

Madplan #2 – 30 x aftensmad for 2 voksne (+ evt. et mindre barn) for 925 kr. En lækker allround kostplan med masser af skøn mad til en sparemåned.

Madplan på budget 3 – 30 x billig aftensmad…

Madplan #3 – 30 x aftensmad for 2 voksne (+ evt. et mindre barn) for 930 kr. Endnu en all round kostplan, som kan tages i brug efter behov i løbet af året, hvis man gerne vil spare lidt penge, eller der bare er lavvande i kassen.

Madplan på budget 4 – 30 x billig aftensmad…

Madplan #4 – 30 x aftensmad for 2 voksne (+ evt. et mindre barn) for 948 kr. En madplan for oktober eller november måned, hvor det kan være rart at få sparet op til julen, men hvor man samtidig gerne vil have lov til at nyde lidt and og flæskesteg, eller hvad der nu ellers dukker op af lækre sager i butikkerne på den tid af året.

Madplan på budget 5 – 30 x billig aftensmad…

Madplan #5 – 30 x aftensmad til 2 voksne (+ evt. et mindre barn) for 890 kr. Madplan til januar eller februar måned, hvis der skal spares lidt ovenpå julen og med fokus på masser af skønne råvarer i sæson.

Subscribe
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Anna
5 år siden

Jeg elsker dine opskrifter Tak for dem

Julie
5 år siden

Det kunne være vildt fedt hvis du ville lave en madplan til folk, der ikke spiser svin en dag. Dine madplaner er vildt gode, men min kæreste spiser ikke svin, hvilket udelukker en del af opskrifterne for os.

Mari-ann Vinther
4 år siden

Glæder mig til at følge