Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Madplan for uge 36…

2 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften

Så nærmer vi os en ny uge og det betyder selvfølgelig en ny madplan fra min hånd – også selvom vi stadig turnerer rundt i Californien og oplever de mest fantastiske ting. Til forskel fra sidste uges madplan, så kommer vi rent faktisk til at spise nogle af de retter, som figurerer på denne uges plan, for intet varer jo evigt – heller ikke Californien – så vi kommer hjem i midten af næste uge.

Selvfølgelig går der nok lige et par dage med jetlag og nemme løsninger, men jeg satser benhårdt på at være tilbage i køkkenet fra weekenden – ikke mindst fordi jeg slet ikke kan lade være. Hold nu op hvor savner jeg efterhånden at lave mad og jeg glæder mig til at komme hjem til min blog og mit køkken. Helt tanket op med ny energi og masser af ideer og opskrifter.

Madplan uge 36.

Mandag – Ugen starter med en auberginelasagne med tomat og ost – min fortolkning af den amerikanske eggplant parmigiana, som i virkeligheden stammer fra Italien, for nu lige at gøre forvirringen total. Lasagnen er kødfri, men for at være helt ærlig, så mangler man ikke kødet – det gør Morten og jeg i hvert fald ikke – for de møre aubergineskiver bidrager med masser af fylde og en god struktur til retten. Jeg serverer lasagnen med friskkogt spaghetti og hvidløgsbrød.

TirsdagGræsk kartoffelsalat. En superlækker salat med ristede kartofler, grønsager og feta, som sagtens kan gøre det ud for et lækkert hovedmåltid – især hvis der serveres lidt godt brød ved siden af.

Onsdag – Menuen står på en af danskernes absolutte favoritter, nemlig en klassisk omgang boller i karry med kogte ris. Jeg foreslår, at man koger en ekstra portion ris, så der er til aftensmad torsdag.

TorsdagSkønne, sprøde tunfrikadeller og lækker rissalat fyldt med sommergrønt. Nem og lækker aftensmad, som kan være klar på ganske kort tid – især hvis man har en rest kogte ris fra dagen før.

FredagSpaghetti carbonara med bacon. Skøn pastaret som passer perfekt til en fredag aften og så er carbonara nok noget i retning af den nemmeste pastaret i verden. Jeg anbefaler en grøn og knasende sprød salat ved siden af.

Lørdag – Grillet, marineret svinefilet og flødebagte kartofler. På denne her tid af året kan jeg virkelig anbefale disse her flødebagte kartofler med squash – de smager forrygende godt og har man squash i haven, så er det jo oplagt, at skære en i skiver og komme dem i fadet sammen med kartoflerne.

SøndagMajssuppe med kartofler og chili. Det er højsæson for lækre, danske majskolber og denne her suppe er et skønt alternativ til kogte og grillede majs med smør og salt. Kan man ikke skaffe majskolber, så kan man sagtens bruge frosne eller dåsemajs i stedet for.

Ugens lækkeriChokoladekager med flydende midte eller blødende chokoladekager. Kært barn har mange navne og denne her skønne chokoladedessert skal afgjort på menuen i løbet af weekenden, når vi har lagt det værste jetlag bag os.

Subscribe
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Britta nielsen
5 år siden

Dejlige inspirerende opskrifter ,men kunne du ikke skrive ugens opskriftliste med en anden farve end den lyserøde, den er rigtig svær at se , når man som jeg har lidt dårligt syn ,jeg får både ondt i øjne og hoved , hvis jeg læser listen over ugens opskrifter på en gang , fordi jeg skal anstrenge mine øjne så meget ❤️❤️