Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Madplan til uge 14…

3 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften

Så nåede vi uge 14 og det betyder, at det nu er præcis et år siden, at jeg første gang udsendte ugens madplan + komplet indkøbsliste via Madenimitliv’s nyhedsbrev. Siden er I rigtig rigtig mange, som har skrevet Jer op til at modtage mit nyhedsbrev – lidt over 6500 i skrivende stund – hvilket jeg er noget så stolt og beæret over. Jeg har dog ingen planer om at droppe at lægge ugens madplan op her på bloggen, men hvis man også vil modtage en komplet indkøbsliste sammen med madplanen, så kan man tilmelde sig mit gratis nyhedsbrev via formularen lige her –

Modtag gratis madplan hver uge!

Og så tilbage til madplanen, for 14 byder selvfølgelig på en masse, lækker mad. Blandt andet ser jeg frem til en tur til fiskehandleren og et lækkert, hjemmelavet stjerneskud og så har jeg også planer om at lave lidt påskeslik i form af de fineste påskereder af chokolade med små æg i. En nem og lækker godbid, som passer perfekt til en kop kaffe, ovenpå en skøn påskefrokost.

Madplan til uge 14.

MandagKartoffelsuppe med blomkål. En skøn variation over den klassiske kartoffelsuppe, hvor jeg har tilføjet blomkål, hvilket både giver en lækker smag og bidrager med en god og cremet konsistens. Vi spiser suppen, som den er, men jeg kan også anbefale stegt bacon eller kylling på toppen.

TirsdagKylling i karry. En nem og lækker hverdagsret, som altid er et hit her i huset. Selvfølgelig med ris ved siden af.

Onsdag – Jeg har spottet de første, nye kartofler i butikkerne, så nu er det igen tid til en lækker, spansk tortilla med kartofler. En skøn vegetarret, som ikke bliver dårligere af en portion salat “on the side”.

TorsdagCremet kartoffelfad med kylling og bacon. Kyllingebryst, sprødstegt bacon og kartofler overhældt med mornaysauce og bagt i ovnen. Det er ikke alene nemt, det er også noget så lækkert – selvfølgelig med et “bjerg” salat ved siden af.

Fredag – Weekenden indledes på græsk maner med et græsk farsbrød med ristede kartofler. En rimelig simpel menu, hvor både farsbrød og kartofler bages i ovnen og efterfølgende vendes sammen i ét fad. Tilbehøret bliver formentlig tzatziki og måske en græsk salat, nu må vi se.

Lørdag – Vi tager et smut forbi fiskehandleren og så er vi ellers klar til at kaste os over lørdagsmenuen, som står på et lækkert stjerneskud med laks og rejer. På denne her tid af året, er det også skønt at toppe stjerneskuddet med stenbiderrogn.

SøndagChili con carne med kylling. Jeg har altid plads til en portion chili con carne og denne her udgave, som er med hakket kyllingekød i stedet for oksekød, er mindst lige så lækker som originalen. Jeg serverer chilien med ris til og måske også creme fraiche, tortillachips, revet ost, rødløg og hvad køleskabet nu ellers byder på.

Ugens lækkeri – Påsken nærmer sig og skal man holde påskefrokost, eller måske bare lidt påskehygge, så kan jeg kun anbefale de her skønne påskereder af chokolade til kaffen. De er nemme at lave og virkelig lækre.

Subscribe
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Anni
5 år siden

Kære Anne-Katrine

Det er en super lækker madplan du har her – i slutningen af ugen er der gået lidt “ged” i tekst og billeder ;o))))

Tak for en dejlig hjemmeside

kh
Anni

Anni
5 år siden
Svar  Anni

….det er kun i nyhedsbrevet ;o))))