Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Madplan uge 1 (2024).

2 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften

Så nåede vi sørme hele vejen rundt endnu engang. På søndag tager vi afsked med 2023, og det betyder selvfølgelig også, at jeg er klar med en madplan til uge 1, som starter på mandag. Traditionen tro har jeg lidt mere fokus på lette retter og grøntsager i årets første madplaner.

Jeg føler en helt naturlig trang til grøntsager ovenpå al den bløde og fede julemad, og jeg tænker næppe, at jeg er den eneste. Men skulle der være et par retter i ugens madplan, som du ønsker at erstatte med andre, så husk at gemme madplan til uge 1 under “mine madplaner”. Herefter kan du både ændre i de forskellige retter og oprette en samlet indkøbsliste, som kan printes og/eller gemmes på din mobil – lige til at tage med i supermarkedet.

Madplan uge 1.

Subscribe
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
maibritt jørgensen
5 måneder siden

hvorfor kan jeg ikke se hele madplan når jeg er medlem og har logget ind