Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Madplan til uge 12.

0 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften
Madplan til uge 12

Så er det blevet tid til en madplan til uge 12. Jeg har kigget lidt på vejrudsigten og kan godt afsløre, at jeg ser frem til den kommende uge. Sikke en masse skønne solskinsdage, som vi kan glæde os til. I hvert fald sådan som det ser ud lige nu, for det kan jo nå at ændre sig på relativt kort tid.

Overgangen imellem vinter og forår er lidt glidende. På den ene side skinner solen, men vover man sig udenfor, så kan man indimellem risikere at blive overrasket af en regnbyge, eller på det nærmeste blive blæst omkuld af en iskold vind. Men uanset hvordan vi vender og drejer det, så er det altså forår, så jeg har selvfølgelig sat en masse lette og forårslækre retter på madplanen til uge 12.

Få madplan + indkøbsliste gratis via mail.

Husk at det også er muligt, at modtage ugens madplan + komplet indkøbsliste gratis via mail hver lørdag morgen. Det er blot at udfylde nedenstående formular med fornavn og mailadresse, og jeg deler selvfølgelig ikke oplysningerne med 3. part.

Modtag gratis madplan hver uge!

Madplan til uge 12.

Mandag.

Ugen starter nemt og lækkert med en skøn grønærtesuppe med kartofler. En lidt anderledes version af den klassiske kartoffelsuppe, som her får selskab af grønne ærter, løg og en sjat hvidvin. Vinen kan forresten erstattes af citronsaft. Og man bestemmer jo selv, om der skal sprød bacon på toppen, eller retten skal være kødfri.

Grøn ærtesuppe med kartofler…

Tirsdag.

Menuen står på fajitas med kylling og peberfrugter. Nem og lækker aftensmad, og når kyllingen først er lagt i marinaden, kan den sagtens ligge på køl i et døgns tid, så man kan evt. starte allerede mandag. Jeg serverer ris og lune tortillapandekager til, men det bestemmer man jo selv.

Fajitas med kylling og peberfrugt…

Onsdag.

One pot pasta med tomat og bacon. One pot pastaer er noget af det nemmeste, fordi alle ingredienserne blot skal tilberedes i én og samme gryde. Og så smager det virkelig virkelig godt og kan varieres i det uendelige.

One pot pasta med tomat og bacon…

Torsdag.

Ugens fisk bliver både nem og lækker. Vi skal nemlig have varmrøget lakserilette, som er uhyre simpelt at lave, men noget så lækkert. Jeg er vild med lakserilette på ristet rugbrød, men man kan selvfølgelig også servere flutes og en god salat til.

Lakserilette med varmrøget laks og purløg.

Fredag.

Vi trænger til en rigtig burgeraften, så fredag skal vi have de her skønne vegetarburgere, som er lavet på bønner, kikærter og krydderier. Vil man hellere have rigtige bøffer eller stegt kylling i sine burgere, så gør man selvfølgelig bare det. Men jeg vil nu alligevel gerne slå et slag for de skønne vegetarburgere med masser af lækkert fyld.

Vegetarburger med bønner og kikærter.

Lørdag.

Vi skal fejre, at vi har weekend med en lækker, rosastegt culotte. Tilbehøret bliver formentlig de her skønne flødekartofler med pikantost, og så tænker jeg, at vi skal have en god salat til.

Culottesteg – nem opskrift på rosastegt culotte.

Søndag.

Kalkunlår med rodfrugter er skøn simremad uden at der på nogen måde går regn, rusk og store stegegryder i den. Lækker hverdags- og weekendmad som er dejlig nem at lave. Kniber det med at skaffe kalkunlår, så prøv i Lidl. De har dem ofte i køledisken.

Kalkunlår og rodfrugter i stegeso…

Ugens lækkeri

Det er alt for længe siden, at jeg sidst har bagt kokosmakroner. Men sådan en saftig makron med mørk chokoladedyp skal altså til engang imellem, så i den kommende uge skal der laves en portion.

Nemme og lækre kokosmakroner…

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer