Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Madplan uge 12.

0 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften
Madplan til uge 12

Så er det blevet tid til en madplan til uge 12. Jeg har kigget lidt på vejrudsigten og kan godt afsløre, at jeg ser frem til den kommende uge. Sikke en masse skønne solskinsdage, som vi kan glæde os til. I hvert fald sådan som det ser ud lige nu, for det kan jo stadig nå at ændre sig.

Overgangen imellem vinter og forår er lidt glidende. På den ene side skinner solen, men vover man sig udenfor, så kan man indimellem blive overrasket af en iskold vind. Men uanset hvordan vi vender og drejer det, så er det altså forår, og jeg har selvfølgelig sat både lette og lækre forårs-retter (og en smule vintermad) på madplanen til uge 12.

Få madplan + indkøbsliste gratis via mail.

Husk at det også er muligt at modtage ugens madplan + komplet indkøbsliste gratis via mail hver lørdag morgen. Det er blot at udfylde nedenstående formular med fornavn og mailadresse, og jeg deler selvfølgelig ikke oplysningerne med 3. part.

Modtag gratis madplan hver uge!

Madplan uge 12.

Mandag.

Det er ved at være noget tid siden, at vi sidst har fået en lækker tærte, så i denne uge skal vi have en lækker porretærte med bacon og tomater.

Porretærte med bacon og tomat…

Tirsdag.

Spaghetti og kødsauce er en rigtig familielivret, men det er faktisk ikke så ofte, at det er på menuen herhjemme. Måske fordi jeg ofte får lavet en lasagne i stedet for. Men i denne uge står der spaghetti og kødsauce på menuen – selvfølgelig med masser af revet ost på toppen.

Nem opskrift på kødsauce.

Onsdag.

Selvom solen skinner og varmer dejligt i løbet af hele dagen, så bliver det koldt til aften. Onsdag skal vi derfor have en skøn ostesuppe med porre, som nok skal give os varmen helt ud i tæerne. Jeg serverer flute eller godt brød til suppen.

Ostesuppe med pikantost og porre…

Torsdag.

Wokmad er nemt, sundt og lækkert og denne her wok med kylling og grøntsager er bestemt ingen undtagelse. Perfekt aftensmad på en torsdag. Er man ikke til nudler, så kan wokken sagtens laves med kogte ris i stedet for.

Wok med kylling og nudler.

Fredag.

De her pizzaer på naanbrød er ikke bare lækre, de er også supernemme at lave, hvilket er perfekt på en fredag. Jeg laver pizzaer med frisk mozzarella, lufttørret skinke og pesto, men man bestemmer jo selv og det er nemt at lave flere forskellige slags pizzaer, så alle bliver glade.

Pizza på naanbrød…

Lørdag.

Lørdag skal vi have en honningmarineret ørredside med citron og frisk timian. Jeg er ret vild med ørred, men foretrækker man laks, så kan man sagtens bruge en lakseside i stedet for. Tilbehøret bliver små, ristede kartofler og formentlig en eller anden god salat.

Honningmarineret ørred (tilberedt på grill eller ovn).

Søndag.

Man bør helt klart lave et par klassikere med kål fra mormorkøkkenet engang imellem. I denne uge skal vi have kåldolmere eller hvidkålsrouletter, som de også kaldes, og jeg glæder mig. Tilbehøret bliver brun sauce og kartofler.

Kåldolmere/hvidkålsrouletter…

Ugens lækkeri.

Vi spiser en del mandler herhjemme. Både “au naturel” og selvfølgelig saltmandler, sojamandler, chilimandler osv osv. De er skønne som en lille snack og i maden, fx ovenpå salaten. I denne her uge skal jeg have lavet en portion lækre sojamandler.

Sojamandler – nem opskrift på lækker snack.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer